Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από αγώνα βόλεϊ

Υπάρχει ένας τραυματίας.

Parallaxi
νέα-σμύρνη-επεισόδιο-με-πυροβολισμού-1127015
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και ενώ παιζόταν αγώνας βόλεϊ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε επί της Αγίου Ανδρέου κοντά στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας», περίπου στις 17:00, την ώρα που ξεκινούσε ο αγώνας ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο έγινε μεταξύ δύο οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, με έναν εξ αυτών να δέχεται σφαίρα στον μηρό.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, ενώ ο δράστης ηλικίας περίπου 30 ετών διέφυγε μετά τον πυροβολισμό και αναζητείται.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύμα στο πόδι, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Ήδη οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν 3 σφαίρες και έναν κάλυκα.

Όπως ανέφεραν πηγές της ΕΛ.ΑΣ στο iEidiseis, το περιστατικό διαδραματίστηκε έξω από τον σύνδεσμο του Πανιωνίου -που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο- αλλά δεν σχετιζόταν με τον αγώνα, καθώς οι δύο εμπλεκόμενοι είχαν μεταξύ τους διαφορές.

Πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα