Νέα τοποθέτηση της Καρυστιανού για τη συναυλία για τα Τέμπη

«Είναι ύβρις αυτό το πράγμα»

Parallaxi
νέα-τοποθέτηση-της-καρυστιανού-για-τη-1222593
Parallaxi

Σε νέα τοποθέτηση προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού γύρω από το ζήτημα που έχει ανοίξει για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών και τις αντιρρήσεις που εξέφρασε ο κ. Πλακιάς.

Η Μαρία Καρυστιανού μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ανέφερε:

«Ο Σύλλογος από την αρχή κινείται σε μια πολύ επιθετική νομική γραμμή από άλλες οικογένειες. Και στο δικό μας νομικό κομμάτι τα έξοδα είναι υπέρογκα. Έχουμε συζητήσει με νομικές εταιρείες του εξωτερικού και έχουμε δει τα οικονομικά μεγέθη.

Δυστυχώς αυτά δε μπορούμε να τα υποστηρίξουμε. Και από την άλλη δε θεωρούμε σωστό ότι πρέπει για αυτόν το λόγο να μείνει ο αγώνας μας μισός.

Επειδή λοιπόν είναι πολύ μεγάλη η επιθυμία μας να δικαιώσουμε, με τον τρόπο που εμείς θεωρούμε σωστό, τα παιδιά μας, πρέπει να συγκεντρώσουμε κάποια χρήματα και πρέπει και ο Σύλλογος μας να είναι πολυπληθής.

Καλούμε λοιπόν όλους να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες παραπλάνησης. Δεν πάει κανένας να γίνει πλούσιος από αυτόν τον Σύλλογο. Έναν Σύλλογο που απαρτίζεται από γονείς νεκρών παιδιών. Για όνομα του Θεού.

Είναι ύβρις αυτό το πράγμα. Πάμε με αξιοπρέπεια να δώσουμε τους δικαστικούς αγώνες και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Είναι πολύ αγνός είναι πολύ καθαρός ο αγώνας μας και η προσπάθεια μας

Από την αρχή έχει δηλωθεί και ο Σύλλογος είναι ο μόνος που έχει δείξει έμπρακτα ότι πραγματικά κάτι κάνει και κινείται».

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο κ. Λεωνίδας Κουμπούρας, δικηγόρος του κ. Πλακιά που κατέθεσε τη δική του άποψη για το θέμα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα