Ελλάδα

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο τη στιγμή των πυροβολισμών στο Γκάζι

Ο «πιστολέρο» πυροβολεί τα τρία άτομα και ο συνοδηγός βγάζει τις πινακίδες του ΙΧ.

Parallaxi
νέο-βίντεο-ντοκουμέντο-τη-στιγμή-των-π-1098459
Parallaxi

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη στο αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (16/12) στο Γκάζι.

Σε βάρος του 37χρονου οδηγού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία και αναζητείται.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός εκ των εμπλεκομένων στο περιστατικό.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, πήρε το δρόμο για τη φυλακή, μετά την απολογία του. Κατά πληροφορίες, επέμεινε στα όσα είχε υποστηρίξει προανακριτικά, ότι δηλαδή βρισκόταν σε σοκ για τη επίθεση κατά των τριών ανδρών ενώ από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τη συνήγορο του.

Την ίδια στιγμή, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ο δράστης σηκώνει το όπλο και πυροβολεί τα τρία άτομα, βλέπει το “φως” της δημοσιότητας.

Το βίντεο, που προβλήθηκε στο OPEN, δείχνει τον δράστη να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο μαζί με τον συνοδηγό και να πλησιάζουν την παρέα των τριών Κρητικών. Τότε ο δράστης βγάζει το όπλο και πυροβολεί με απίστευτη ψυχρότητα τα τρία άτομα. Στη συνέχεια, ο δράστης βάζει το όπλο στη ζώνη, ο συνοδηγός βγάζει την πινακίδα του αυτοκινήτου, επιβιβάζονται σε αυτό και εγκαταλείπουν το σημείο.

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο:

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες εντοπίστηκε εγκαταλελειμένο και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ληφθούν τυχόν ευρήματα από γεννετικό υλικό και αποτυπώματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Ασφάλεια για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του δράστη που πυροβόλησε εν ψυχρώ τους τρεις νεαρούς και για κάθε ενδεχόμενο από την στιγμή που έχει ταυτοποιηθεί έχουν ενημερωθεί και τα σύνορα.

Το χρονικό του περιστατικού

Η παρέα των επτά νεαρών βρέθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους. Μετά την νυχτερινή τους έξοδο σε κλαμπ, ήταν σε μία πιτσαρία επί της οδού Ιάκχου στο Γκάζι για φαγητό.

Τότε, φαίνεται πως πέρασε το σκούρο τζιπ με τους επιβαίνοντες, κάτι να ειπώθηκε από έναν από τους νεαρούς με αποτέλεσμα να σταματήσει το τζιπ, να κατέβουν οι δύο άγνωστοι δράστες και να ακολουθήσει διαπληκτισμός.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου τσακωμού, ο ένας από τους δύο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των τριών νεαρών.

Πηγή: news247
#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα