Ελλάδα

Νοσοκομείο Παίδων: 15χρονη επιτέθηκε και τραυμάτισε νοσηλεύτρια

Έφυγε από τον θάλαμο απομόνωσης όπου νοσηλευόταν λόγω covid και όταν της ζήτησε να επιστρέψει η ανήλικη της επιτέθηκε

Parallaxi
νοσοκομείο-παίδων-15χρονη-επιτέθηκε-κα-1087468
Parallaxi

Περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το βράδυ της Κυριακης με μια 15χρονη που είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊο να επιτίθεται και να τραυματίζει νοσηλεύτρια.

Η 15χρονη και ο αδερφός της με εντολή εισαγγελέα βρίσκονται στην παιδιατρική κλινική του Παίδων, παρουσία της μητέρας της, λόγω ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Η 15χρονη η οποία είναι θετική στην covid-19 έφυγε από τον θάλαμο απομόνωσης όπου νοσηλευόταν και όταν η νοσηλεύτρια της ζήτησε να επιστρέψει για να μην κάνει διασπορά του ιού, η ανήλικη της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να την έριξε κάτω, την χτύπησε την κλώτσησε και της τράβηξε τα μαλλιά. Η νοσηλεύτρια έφυγε σχεδόν αναίσθητη από το σημείο προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει στο νοσοκομείο. Υπάρχουν 45 παιδιά καθώς σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στις προνοιακές μονάδες γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.

Επίσης σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, τα περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς ασθενών και συνοδών ασθενών προς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό συνεχώς αυξάνονται στις μονάδες δημόσιας υγείας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα