Ελλάδα

Ο Γ. Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι συζήτησε με τον Κ. Μητσοτάκη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Τι είπε και για την συνάντηση με τον Σ. Κασσελάκη - Δείτε το βίντεο

Parallaxi
ο-γ-καπουτζίδης-αποκάλυψε-ότι-συζήτησ-1102112
Parallaxi

Την ώρα που ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών προκαλεί «πονοκέφαλο» στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει και της ψήφισής του, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε σήμερα πως συζήτησε το ζήτημα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από δύο χρόνια.

«Δεν το έχω πει εδώ και 2 χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι που έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μια συζήτηση σε κάποια φάση», απάντησε ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός στον Γιώργο Λιάγκα, στον ΑΝΤ1, όταν τον ρώτησε αν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και πρόσθεσε: «Είχαμε μια συζήτηση γι’ αυτό το θέμα. Έγινε μια πολύ ωραία συζήτηση, να πούμε αυτό. Με δική του πρωτοβουλία».

Η συνάντηση με Κασσελάκη

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Γιώργο Καπουτζίδη αν έχει συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη, με τον σεναριογράφο και ηθοποιό να απαντά: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις.

Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις.

Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς;».

πηγή ieidiseis
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα