Ελλάδα

Ο νομός Μαγνησίας διαλύθηκε – Βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία

Έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος, αγνοείται ένας 34χρονος - Δείτε βίντεο από το σημείο των καταστροφών - Πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία.

Parallaxi
ο-νομός-μαγνησίας-διαλύθηκε-βιβλική-1052723
Parallaxi

Η φονική κακοκαιρία Daniel σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της από τη Μαγνησία, που «χτυπήθηκε» σφοδρά από τα ξημερώματα, ενώ οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Δυστυχώς, ανακοινώθηκε ότι ένας άνδρας έχει χάσει τη ζωή του, ενώ αγωνία επικρατεί για τον 34χρονο που αγνοείται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη οι προσπάθειες ανεύρεσής του, ενώ η Πυροσβεστική ανέφερε ότι προσπάθησε να περάσει ρέμα με το αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα και παρασύρθηκε. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο γιος του ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Σε Πιερία, Ημαθία και Χαλκιδική κατευθύνεται το κύμα κακοκαιρίας – Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στη Μαγνησία – Μήνυμα 112 σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Φθιώτιδα: Περιορίστε τις μετακινήσεις σας Τις ακτές της Πιερίας, την Παραλία Κατερίνης ως τα παράλια του Πλαταμώνα, την Ημαθία και το νότιο τμήμα της Χαλκιδικής (χερσόνησοι Κασσάνδρας-Σιθωνίας) αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ώρες το έντονο κύμα κακοκαιρίας Daniel.

Σε αυτές τις περιοχές έχουν επικεντρωθεί και οι προσπάθειες πρόληψης της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο μεταξύ για τους κατοίκους σε Ημαθία, Πιερία και Χαλκιδική, ήταν το μήνυμα 112 που έλαβαν σήμερα το πρωί αρκετοί και στην Θεσσαλονίκη.

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται το βράδυ σε Μεσσηνία και Λακωνία, ενώ αύριο σε ανατολική Πελοπόννησο, Αργολίδα και Δυτική Κρήτη.

Αναφορικά με την περαιτέρω εξέλιξη της κακοκαιρίας, επισημάνθηκε ότι ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι θα δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

“Λόγω του εύρους του σήματος των κεραιών στην Θεσσαλονίκη το έλαβαν εκ παραδρομής”, διευκρίνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο FM 104,9», o προϊστάμενος της διευθυνσης Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαρ. Στεργιάδης.

Η πολύ ισχυρή βροχόπτωση που είχαμε σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από πτώσεις 6 δένδρων που είχαμε στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ανέφερε.

“Στην περιοχή που θα χτυπήσει το φαινόμενο βρισκόμαστε σε επιφυλακή. Έχουν ήδη γίνει καθαρισμοί ρεμάτων. Υπάρχουν και σκαπτικά μηχανήματα για κάθε ενδεχόμενο. Έχουμε ενημερώσει τους κατοίκους, τους τουρίστες, τους κατασκηνωτές να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις. Είναι ένα πρόσκαιρο φαινόμενο και από την Πέμπτη σταματούν και οι βροχές”, πρόσθεσε ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ασύλληπτες οι καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel στα παράλια της Λάρισας

Πολύ δύσκολες ώρες περνούν τα παράλια της Αγιάς Λάρισας, με το κύμα κακοκαιρίας Daniel να έχει σαρώσει ότι βρήκε στο πέρασμά του, ενώ τα φαινόμενα ακόμη δεν έχουν καταλαγιάσει.

Νέα δορυφορική εικόνα – 645 χιλιοστά βροχής στη Ζαγορά Πηλίου

Ξεπέρασε τα 600 χιλιοστά το ύψος βροχής στο Πήλιο την Τρίτη (5/9), ενώ και στην υπόλοιπη Θεσσαλία σημειώθηκαν πολύ μεγάλα ύψη βροχής λόγω της κακοκαιρίας Daniel, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ meteo.gr.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολογικός σταθμός της Ζαγοράς από την αρχή (00:00) έως το μεσημέρι (15:00) της Τρίτης (5/9), κατέγραψε 645 χιλιοστά βροχής.

Στην παρακάτω εικόνα παρουσιάζονται οι κορυφές των νεφών, όπως τις κατέγραψε ο Ευρωπαϊκός Μετεωρολογικός δορυφόρος Meteosat-10 στις 14:10 (τοπική ώρα) της Τρίτης (5/9), καθώς επίσης και τα κεραυνικά πλήγματα στο τελευταίο 30λεπτο της δορυφορικής εικόνας, όπως κατέγραψε το δίκτυο ανίχνευσης κεραυνών ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

Σε πολλές περιπτώσεις οι κορυφές των νεφών έχουν ύψη που ξεπερνούν τα 12 χιλιόμετρα. Στην ίδια εικόνα φαίνονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως το μεσημέρι της Τρίτης (5/9).

Λεχώνια: Κομμένος ο δρόμος προς το Καρνάγιο

Νοτιο Πηλιο: Κατέρρευσε σπίτι- Κινδύνευσε ανάπηρος στην Αργαλαστή

Στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel βρίσκεται ολόκληρος ο Δήμος Νοτιου Πηλίου όπου νωρίτερα κινδύνευσε δημότης με κινητικά προβλήματα στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής στην Αργαλαστή και ένα σπίτι κατέρρευσε από την ορμή του χειμάρρου σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.

Μηλινα, Προμυρι, Χόρτο, Αργαλαστή και Πλατανιάς έχουν πλημμυρίσει όπως επίσης σοβαρά προβλήματα υπάρχουν σε Καλά Νερά και Γατζεα.

Δρόμοι έχουν καταστραφεί, σπίτια και επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει ενώ στις τουριστικές περιοχές υπάρχουν εγκλωβισμένοι τουρίστες. Στο Χόρτο στήθηκε επιχείρηση για την απομάκρυνση τουριστών από ενοικιαζόμενα δωμάτια. Επιχείρηση έγινε και για τον απεγκλωβισμό ΑμεΑ από το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή που κινδύνευε και μεταφέρθηκε σε άλλο ασφαλές σημείο.

SOS εκπέμπει ο Δήμος Ζαγορας Μουρεσίου

«Εκπέμπουμε SOS» η αγωνιώδης έκκληση του αντιδημάρχου Ζαγοράς Μουρεσιου Αποστολη Κοντογιωργος για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του ανατολικού Πηλίου. Ο Δήμος είναι αποκομμένος κυκλοφοριακά από τις δεκάδες κατολισθήσεις, καταρρεύσεις πρανών και πτώσεις δέντρων που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. Στην περιοχή έχουν πέσει περισσότερα από 600 χιλιοστά βροχής και τα προβλήματα είναι τεράστια.

Η κατάσταση είναι χειρότερη από αυτή του 2018. «Ζω 55 χρόνια στην περιοχή, έχω ζήσει πλημμύρες και πλημμύρες αλλά τέτοια κατάσταση δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά. Έχουμε σηκώσει ψηλά τα χέρια» ανέφερε ο κ. Κοντογιωργος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο υπάρχουν κατολισθήσεις και δεκάδες πτώσεις μεγάλων δέντρων με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να είναι πολύ δύσκολη και μόνο για οχήματα 4Χ4. Αποκλεισμένο είναι το Χορευτό που έχει πλημμυρίσει ενώ δεν έχει νερό καθώς το δίκτυο έχει καταστραφεί. Δεν υπάρχει επίσης τηλέφωνο και διαδίκτυο. Αποκλεισμένο είναι και το χωριό Πουρί.

Στον Αη Γιάννη φούσκωσε ο χείμαρρος και παρέσυρε στη θάλασσα δέντρα και αυτοκίνητα από τα πάρκινγκ. «Η θάλασσα γέμισε με δέντρα» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αποστολης Σουλδατος. Τόσο στο Χορευτό όσο και στον Αη Γιάννη υπάρχουν εκατοντάδες τουρίστες εγκλωβισμένοι. Δεν μπορούν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους από τα πάρκινγκ που έχουν γεμίσει λάσπη και τα έχουν ακινητοποιήσει ενώ ακόμη κι αν μπορέσουν να τα μετακινήσουν οι δρόμοι είναι κλειστοί για να φύγουν προς Βόλο. «Βοηθήστε μας πνιγόμαστε» η έκκληση κατοίκου του Αη Γιάννη.

Εικόνα: taxydromos.gr

Μαγαζιά και επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει με τους ιδιοκτήτες να προσπαθούν να σώσουν ο,τι μπορούν.

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει και για κατοικίες σε όλα τα χωριά του Δήμου σχεδόν που κινδυνεύουν να καταρρεύσουν ιδίως όσες είχαν δοκιμαστεί από τα πλημμυρικά φαινόμενα του 2018.

Τα μηχανήματα που έχει στη διάθεση του ο Δήμος που δίνει άνιση μάχη με τη φύση δεν επαρκούν και οποία προσπαθεί γίνεται για διάνοιξη του δικτύου μετά από λίγο ακυρώνεται εξαιτίας της συνεχιζόμενης καταρρακτώδους βροχόπτωσης.

Κάτοικοι στην Κύμη Ευβοίας εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους

Η κακοκαιρία Daniel πλήττει τη βόρεια και την κεντρική Εύβοια από χθες, με τον καιρό να χαρακτηρίζεται από μεγάλα ύψη βροχής και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Τα πιο μεγάλα προβλήματα έχουν εντοπιστεί στην Κύμη και σε χωριά της Βόρειας Εύβοιας, καθώς, όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο evima.gr, έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους, οι δρόμοι όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο έχουν μετατραπει σε ποταμιά από την ορμή του νερού.

«Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας, η Κύμη έχει μετατραπεί σε ένα ποτάμι. Οι δρόμοι είναι αδιάβατοι, επικρατεί ένα χάος από την ισχυρή κακοκαιρία», δήλωσε κάτοικος της Κύμης στο evima.gr, η οποία έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι της.

Παράλληλα να υπενθυμίσουμε πως τα ξημερώματα, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων στήθηκε από την υπηρεσία Χαλκίδας στην Εύβοια.

Πρόκειται για έναν οδηγό ΙΧ και συνοδηγού κοριτσιού με ειδικές ανάγκες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες πήγαν σε μια εκκλησία να προσκυνήσουν και χάθηκαν.

Στην έρευνα συμμετείχαν η πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας, οι εθελοντές της Αμαρύνθιας Άρτεμις, του fetes club4χ4, η ΕΔΔΑΚΟΔ και η sar 312.

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια οι αγνοούμενοι βρέθηκαν σε δύσβατο σημείο στο Ξεροβούνι με το όχημα τούς κυριολεκτικά στον γκρεμό.

Όχημα τής Αμαρύνθοας Άρτεμις παρέλαβε τους επιβάτες και τους μετέφερε στην Αμπουδιώτισσα ενώ εθελοντές του fetes club 4×4 απεγκλώβισαν το όχημα και το οδήγησαν στην Αμπουδιώτισσα και συνόδεψαν τους πολίτες μέχρι την Ερέτρια.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ- ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΞΗΡΙΑΣ (ΣΕΒΙΝΑ ΔΑΡΙΩΤΟΥ/ EUROKINISSI)

Εγκλωβισμένα στον Βόλο παιδιά από τα Τρίκαλα που πήγαν να δώσουν εξετάσεις – Ώρες αγωνίας και για 55 ανθρώπους σε ξενοδοχείο

Παρότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις έκαναν λόγο για σφοδρή κακοκαιρία σήμερα, οι υπεύθυνοι δεν φρόντισαν να αναβάλλουν τις εξετάσεις Γερμανικών που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, Τρίτη, στο Βόλο. Ως αποτέλεσμα, δεκάδες παιδιά από τα Τρίκαλα να εγκλωβιστούν στον γειτονικό Νομό, ενώ δεν κατάφεραν και να δώσουν τις εξετάσεις τους.

Όπως καταγγέλλουν απεγνωσμένοι γονείς στο Trikalanews.gr, ενώ βρισκόταν σε πολύωρη αναμονή προκειμένου τα παιδιά τους να καταφέρουν να δώσουν τις εξετάσεις τους, τελικά τους ενημέρωσαν πως αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν.

Αυτή την ώρα, βρίσκονται στα αυτοκίνητά τους χωρίς να μπορούν να μετακινηθούν καθώς έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.

55 άτομα εγκλωβισμένα σε ξενοδοχείο χωρίς ρεύμα

Την ίδια ώρα, στιγμές αγωνίας επικρατούν και σε ξενοδοχείο του Βόλου, καθώς 55 άτομα, πελάτες και προσωπικό βρίσκονται εγκλωβισμένα εντός του κτιρίου, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, χωρίς ρεύμα.

«Η θάλασσα είναι στο ίδιο ύψος με τον δρόμο. Έχουμε ανέβει στον 4ο όροφο και έχουμε ειδοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία για να μας απεγκλωβίσει με ασφάλεια. Νερά μπαίνουν από την πόρτα της ρεσεψιόν» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, που βρίσκεται ανάμεσα στους εγκλωβισμένους.

Η τρομακτική στιγμή που λεωφορείο… χάνεται λόγω των ορμητικών νερών στον Βόλο

Λεωφορείο «χάθηκε» από την έντονη βροχόπτωση και τις πλημμύρες που πλήττουν τον Βόλο, τις τελευταίες ώρες λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Τα ορμητικά νερά στους παρόχθιους του Κραυσίδωνα είχαν σαν αποτέλεσμα να υποχωρήσει το έδαφος και η γη να «καταπιεί» ολόκληρο λεωφορείο, το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα στο πεζοδρόμιο.

Το βίντεο από τη στιγμή που το λεωφορείο βουλιάζει και… εξαφανίζεται μέσα στα νερά:

Ανυπολόγιστες καταστροφές και συνεχή μηνύματα από το 112 

Σημειώνεται ότι το 112 έχει στείλει νέα μηνύματα στους πολίτες για την κακοκαιρία προειδοποιώντας για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που απειλούν περιοχές που βρίσκονται κοντά στο «μάτι» της κακοκαιρίας.

Η τελευταία ειδοποίηση αφορά την Πιερία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και τη Φθιώτιδα. «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες- κεραυνοί-χαλαζοπτώσεις) για το επόμενο 24ώρο σε Πιερία Θεσσαλία Σποράδες Εύβοια Φθιώτιδα. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το τελευταίο μήνυμα του 112.

Απεγκλωβίζουν κόσμο με βάρκες στο κέντρο του Βόλου

Ακόμα και βάρκες επιστρατεύθηκαν από τις Δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να απεγκλωβιστούν πολίτες και εργαζόμενοι από το κέντρο του Βόλου, καθώς από νωρίς το πρωί της Τρίτης οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως μετέδωσε το thenewspaper.gr, ο απεγκλωβισμός εργαζομένων και πολιτών που βρίσκονταν στο κτίριο του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ στην οδό Λαρίσης έγινε με βάρκες, προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Αυτοκίνητα χάνονται μέσα στα κύματα – Πάνω από 1,5 μέτρο η στάθμη του νερού

Συγκλονίζουν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το Πήλιο που πλήττεται από την ισχυρή κακοκαιρία Daniel η οποία έχει μετατρέψει σε ποτάμια κεντρικούς δρόμους σε όλη τη Μαγνησία. Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη στο παραθαλάσσιο μέτωπο του Πηλίου και συγκεκριμένα στο παραλιακό χωριό του Αγίου Ιωάννη.

Μάλιστα το νερό είχε τέτοια ορμή που παρέσυρε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε κεντρικό πάρκινγκ της περιοχής, χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο από τα social media που δείχνει ένα ΙΧ να χάνεται μέσα στα κύματα.

Το λιμάνι του Βόλου σε timelapse πως πλημμύρισε μέσα σε 45 λεπτά

Ακυρώνονται τα ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες σε Μαγνησία και Σποράδες λόγω της κακοκαιρίας

Ακυρώνονται τα σημερινά ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που η λειτουργία τους έχει ανασταλεί στην περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Daniel».

Σε εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, που εκδόθηκε σε συνέχεια της σχετικής απόφασης που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, συνιστά στις δημόσιες υπηρεσίες να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους πολίτες και να μεριμνήσουν άμεσα για τον επαναπρογραμματισμό νέου ραντεβού ή για την εξυπηρέτησή τους άμεσα ακόμα και χωρίς ραντεβού, εφόσον τίθεται θέμα υπέρβασης προθεσμιών, σε άλλη ημέρα εκτάκτως.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κηρύχθηκε σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών με εξαίρεση:

– τις υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού,

– τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

– τις δομές υγείας,

– τα μέσα μαζικής μεταφοράς,

– άλλες υπηρεσίες, η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου.

Τυχόν οδηγίες ή απαντήσεις που αφορούν ειδικότερα υπαλλήλους ΟΤΑ α΄ και β’ βαθμού θα δίνονται αρμοδίως από τη Διεύθυνση Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών (info@ypes.gr).

Στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία η καταιγίδα Daniel στην Ελλάδα

Στην καταιγίδα Daniel και τις καταρρακτώδεις βροχές στην Ελλάδα αναφέρονται τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, κάνοντας λόγο για ένα ακόμα ακραίο καιρικό φαινόμενο με το οποίο έρχεται αντιμέτωπη η Ελλάδα έπειτα από τους καύσωνες και τις πυρκαγιές.

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν πλημμυρίσει σπίτια και δρόμους στην Ελλάδα ενώ ένας άνδρας έχασε τη ζωή του μετά την κατάρρευση τοίχου λόγω της κακοκαιρίας.

Η καταιγίδα Ντάνιελ, συνεχίζει το δημοσίευμα, πλήττει τη δυτική και την κεντρική Ελλάδα από τη Δευτέρα, προκαλώντας εκατοντάδες κλήσεις σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για άντληση νερού λίγες μέρες μετά τον έλεγχο της φονικής πυρκαγιάς που έκαιγε για περισσότερες από δύο εβδομάδες στο βόρειο τμήμα της χώρας.

«Σφοδρή καταιγίδα προκάλεσε πλημμύρες στην κεντρική Ελλάδα» γράφει σε τίτλο το Associated Pressπου επίσης αναφέρεται σε έναν νεκρό από την κακοκαιρία.

Η αστυνομία, αναφέρει το άρθρο, διέταξε απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στους δρόμους, καθώς μια σφοδρή καταιγίδα έπληξε το κέντρο της χώρας και ορισμένα από τα νησιά της, μετατρέποντας τους δρόμους σε πλημμυρισμένους χειμάρρους. Η πυροσβεστική ανέφερε ότι ένας άνδρας σκοτώθηκε στον Βόλο όταν ένας τοίχος έπεσε πάνω του ενώ ένας άλλος αγνοείται.

Τουλάχιστον ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ένα άλλο αγνοείται στην κεντρική Ελλάδα, η οποία έχει πληγεί σκληρά από κατολισθήσεις και πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις, μεταδίδει το Anadolou.

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας

Πηγές: thenewspaper.gr / taxydromos.gr / evima.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα