Ελλάδα

Ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου της Κρήτης συμπαρίσταται στο σερίφη του Έβρου

Οι "δικαιωματιστές" ας αντιληφθούν ότι η τήρηση του Συντάγματος (εν προκειμένω της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας) επαφίεται και στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Parallaxi
ο-πρώην-πρύτανης-του-πολυτεχνείου-της-1048158
Parallaxi

Πληθαίνουν οι επώνυμες δηλώσεις ”συμπαράστασης και κατανόησης” στο σερίφη του Έβρου.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η τοποθέτηση του πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου της Κρήτης, κ. Ιωακείμ Γρυσπολάκη και διορισμένου από τη Λίνα Μενδώνη ως πρόεδρος του Μουσείο Ηρακλείου, ο οποίος αρέσκεται στη χρήση του όρου ”λαθρομετανάστες” για το χαρακτηρισμό ανθρώπων:

”Δεν ειμαι υπερ της αυτοδικιας. Η μονη νομιμη βια ειναι αυτη, που ασκειται απο την Πολιτεια στο πλαισιο του Συνταγματος και των νομων. Ομως, στην περιπτωση της συλληψης λαθρομεταναστων, οι οποιοι ευθυνονται για πυρκαγιες, κλοπες και αλλες μη συννομες πραξεις στον Εβρο, απο πολιτες, που βλεπουν τις περιουσιες τους να αφανιζονται, δεν μπορω παρα να διατυπωσω δημοσιως την κατανοηση και συμπαρασταση μου.

Η παραποίηση ενός γεγονότος και η παραπληροφόρηση φέρνουν σύγχυση στους πολίτες. Οι τρεις πολίτες, που συνέλαβαν τους παράνομους μετανάστες, διαπίστωσαν ότι ήσαν έτοιμοι να βάλουν φωτιά εντός του αστικού ιστού. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία κατέφθασε και τους συνέλαβε. Εξ άλλου, η Εισαγγελία απηύθυνε κατηγορίες εναντίον των μεταναστών για προσπάθεια εμπρησμού και για παράνομη είσοδο στη χώρα. Κατόπιν τούτου, οι “δικαιωματιστές” ας αντιληφθούν ότι η τήρηση του Συντάγματος (εν προκειμένω της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας) επαφίεται και στον πατριωτισμό των Ελλήνων.”

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την άποψη της υπουργού ή και του Πρωθυπουργού με τον οποίο συνευρέθη πριν λίγες ημέρες…

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα