Πανηγύρι Αγ. Μάμα: Μετά τις ψησταριές και την ακύρωση συναυλιών μπλόκο και στο λούνα παρκ

Υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες η φετινή εμποροπανήγυρη

Parallaxi
πανηγύρι-αγ-μάμα-μετά-τις-ψησταριές-κα-1208021
Parallaxi

Κάτω υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες θα διεξαχθεί φέτος το φημισμένο πανηγύρι του Αγ. Μάμα στη Χαλκιδική.

Μετά τις ψησταριές που απαγορεύτηκαν, τις συναυλίες που ακυρώθηκαν επισήμως έως την Δευτέρα, μπλόκο μπαίνει και στη λειτουργία του λούνα παρκ που υπήρχε στο χώρο.

«Είναι μια χρονιά πρωτόγνωρη και ξαφνική, καθώς κατόπιν ενός εγγράφου της περιφέρειας το οποίο μας δεσμεύει βάσει ενός ν.4849/21 να τηρηθούν όλα τα πρότυπα εφαρμογής για υπαίθριες ψησταριές, πανηγύρια. Η ανοχή που υπήρχε λόγου του εθίμου, δεν υπάρχει πια. Μετά το τελευταίο συμβάν στην Κασσάνδρα, έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι, δεν υπάρχει ανοχή και είναι λογικό καθώς η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται» τόνισε ο πρόεδρος του Αγίου Μάμα, Γιώργος Ζαμπούνης και συμπλήρωσε:

«Θα επηρεάσει την κίνηση. Περιμέναμε το πανηγύρι με χαρά, αλλά φέτος δυστυχώς δεν είμαστε στα καλύτερα μας. Πανηγύρι δίχως ψησταριές, φέτος είναι η πρώτη φορά που θα ζήσουμε κι αυτό. Σίγουρα θα μειωθεί κατά πολύ η προσέλευση του κόσμου, γιατί το πανηγύρι ήταν συνδυασμένο με ψώνια και διασκέδαση».

Ιδιώτης μηχανολόγος μηχανικός κλήθηκε την Πέμπτη να μεταβεί στο χώρο για να κάνει ελέγχους στα παιχνίδια του λούνα παρκ, ωστόσο δήλωσε αδυναμία προσέλευσης και έτσι οι υπεύθυνοι της εμπορπανήγυρης πήραν την απόφαση να μην λειτουργήσει καθόλου φέτος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα