Ελλάδα

Παραλία Πάνορμος: Έβαλαν φράχτη δίπλα στη θάλασσα της Μυκόνου

Η εικόνα που προκάλεσε την οργή του κόσμου.

Parallaxi
παραλία-πάνορμος-έβαλαν-φράχτη-δίπλα-475654
Parallaxi

Ένας τεράστιος φράχτης που τοποθετήθηκε δίπλα στην θάλασσα, στην παραλία Πάνορμος της Μυκόνου έχει προκαλέσει τις οργισμένες αντιδράσεις των πολιτών.

Μόλις πριν λίγο καιρό, η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι αναστέλλεται η έκδοση οικοδομικών αδειών στις εκτός σχεδίου περιοχές. «Δεν θα επιτραπεί σε καμιά παράνομη πράξη, σε κανένα παράνομο σχέδιο να νομιμοποιηθεί. Το επαναλαμβάνω, κανένας εκβιασμός και κανένα παραθυράκι δεν πρόκειται να λειτουργήσει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Ο πρωθυπουργός από μεριάς του κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, σχετικά με τη Μυκόνο διαβεβαίωσε πως «Δεν νοείται να υπάρχει ένα νησί στο οποίο κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου».

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η εικόνα που δείχνει έναν φράχτη στην παραλία Πάνορμος.

«Μύκονος, Ελλάδα, 2023. Πλάκωσε η ανάπτυξη… Χίλια συγγνώμη που γκρίνιαζα που ο άλλος πήρε άδεια για να φτιάξει ντόκο σε μια μαγευτική τοποθεσία για να δένει το σκάφος του στις Σπέτσες. Χίλια συγγνώμη. Θα έρθω να σας το δένω εγώ το σκάφος άμα έχει φουρτούνα. Άγιο είχαμε στο νησί», έγραψε σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης, δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία.

Χρήστες των social media μετά τη δημοσίευση των συγκεκριμένων εικόνων σχολίασαν με θυμό την συγκεκριμένη είδηση.

Θέση στο γεγονός πήρε και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, ζητώντας να γκρεμιστεί ο φράχτης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα