Πάτρα: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από νοσηλευτή στο «Άγιος Ανδρέας»

Ο διοικητής του νοσοκομείου διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για το περιστατικό

Parallaxi
πάτρα-καταγγελία-για-σεξουαλική-παρε-758472
Parallaxi

Μια γυναίκα ασθενούς στην Πάτρα κατήγγειλε, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (18/12), πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν νοσηλευτή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tempo24.news, νοσηλευτής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» φέρεται να προχώρησε σε πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος γυναίκας ασθενούς στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Μάλιστα, το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία μία γιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για τη φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.

Άμεσα, λοιπόν, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσήγαγαν τον νοσηλευτή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού και ήδη η υπόθεση εξετάζεται με πολύ προσοχή προκειμένου να διασταυρωθούν οι αναφορές που έγιναν.

Επίσης, αναμένεται και η κατάθεση της ασθενούς προκειμένου να αποφασιστεί ο σχηματισμός δικογραφίας. Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για το περιστατικό.

Πηγή: tempo24.news

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα