Ελλάδα

Πειραιάς: Σε νοθευμένο αλκοόλ αποδίδουν τον θάνατο του 18χρονου

Ο νεαρός κατέληξε μετά από καρδιακή προσβολή, η οποία ίσως οφείλεται σε επιπλοκές από κατανάλωση οινοπνεύματος.

Parallaxi
πειραιάς-σε-νοθευμένο-αλκοόλ-αποδίδο-1111988
Parallaxi

Το σενάριο ο θάνατος του 18χρονου φοιτητή σε κλαμπ στον Πειραιά να συνδέεται με κατανάλωση αλκοόλ ερευνά ο ιατροδικαστής της τοπικής υπηρεσίας, που ανέλαβε τη νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η νεκροψία – νεκροτομή έγινε σήμερα το πρωί και σύμφωνα με αυτήν ο θάνατος προκλήθηκε από καρδιακή προσβολή, η οποία ίσως οφείλεται σε επιπλοκές από κατανάλωση οινοπνεύματος.

Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του ιατροδικαστή δεν προκύπτει με σαφήνεια η αιτία θανάτου. Αυτό αναμένεται να συμβεί από την περαιτέρω έρευνα, καθώς η ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά θα ζητήσει να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις, ιστολογικές και τοξικολογικές, για συγκεκριμένες ουσίες.

Αυτό σημαίνει πως οι αρχές εξετάζουν σοβαρά και το ενδεχόμενο κατανάλωσης νοθευμένου ποτού.

Αστυνομικές πηγές, σημείωναν στο ieidiseis, ότι ο 18χρονος με καταγωγή από την Κω ήταν πρωτοετής φοιτητής και ζούσε στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων.

Το βράδυ της Παρασκευής βγήκε να διασκεδάσει με την παρέα του, που άνοιξε -κατά πληροφορίες- μπουκάλι στο κλαμπ και στις 4.40 (ξημερώματα Σαββάτου) κατέρρευσε.

Μία η μέρα μετά αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών μετέβησαν για έλεγχο στο κλαμπ, όπου συνέλαβαν επεισοδιακά δύο ποινικούς. Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 37 και 42 ετών.

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα