Ελλάδα

Πέθανε σε ηλικία 104 ετών η πλημμυροπαθής γιαγιά Σταυρούλα που συγκίνησε το πανελλήνιο

«Περάσαμε πολέμους, περάσαμε δυστυχίες, περάσαμε πείνα, αλλά δεν πνιγήκαμε κιόλας, Αυτό το κακό δεν το έχω δει...»

Parallaxi
πέθανε-σε-ηλικία-104-ετών-η-πλημμυροπαθή-1096760
Parallaxi

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών η γιαγιά Σταυρούλα από την Πηνειάδα η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο στις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε στη Θεσσαλία η κακοκαιρία Daniel ειχε συγκινίσει το Πανελλήνιο.

Η γιαγιά Σταυρούλα Μπραζιώτη πριν από μερικές ημέρες έσπασε το πόδι της, σύμφωνα με το trikalaopinion. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονταν αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Έφυγε πλήρης ημερών και δοκιμασιών.

Η γιαγιά της Πηνειάδας που έζησε σε δύσκολες εποχές με πολέμους και φτώχεια τρόμαξε μπροστά στην καταστροφή της θεομηνίας που πλημμύρισε το χωριό της, λέγοντας στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών σταθμών που πήγαν να τη βρουν, ότι δεν ξανάδε τέτοιο πράγμα.

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Ήταν να γίνει η καταστροφή και μετά να κινηθούν; Τώρα τι να κάνουν; Περάσαμε πολέμους, περάσαμε δυστυχίες, περάσαμε πείνα, αλλά δεν πνιγήκαμε κιόλας. Αυτό το κακό δεν το έχω δει, πρώτη φορά στη ζωή μου. Είμαστε άπλυτοι πόσες μέρες. Άπλυτοι και με οικονομία του νερού.
Τι να κάνουμε. Καήκαμε, πνιγήκαμε τι άλλο θέλετε; Κι αν η Θεσσαλία χάθηκε θα χαθεί όλη η Ελλάδα. Γιατί η Θεσσαλία είναι ο κορμός, από εκεί θρέφεται ολόκληρη η Ελλάδα. Δεν θέλω να βλέπω την Ελλάδα να καταστρέφεται», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων τότε η κα. Σταυρούλα.
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα