Ελλάδα

ΠΝΟ: Κανένα πλοίο την 1η Μαΐου – Τι θα γίνει με τα δρομολόγια της 7ης Μαΐου

Όσα πρέπει να γνωρίζει το επιβατικό κοινό

Parallaxi
πνο-κανένα-πλοίο-την-1η-μαΐου-τι-θα-γίν-871335
Parallaxi

Η Πρωτομαγιά αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, είπε στο ΕΡΤNEWS ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) Γιώργος Νταλακογιώργος.

«Η απεργία μας γίνεται στο πλαίσιο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, είναι εικοσιτετράωρη, αρχίζει από τις 12 το βράδυ της 1ης Μαΐου και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Είναι πανελλαδική αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων, όλα τα λιμάνια της χώρας. Σε αυτές τις 24 ώρες δεν θα κινηθεί για να εκτελέσει δρομολόγιο κανένα πλοίο από κανένα λιμάνι της χώρας μας.

Την μεταφορά της Εργατικής Πρωτομαγιάς για τις 7 Μαΐου την αποφάσισε η κυβέρνηση, οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα ήδη έχουν πάρει αποφάσεις, όλα τα συνδικάτα σε όλα τα επίπεδα, να απεργήσουν την 1η του Μάη» είπε ο κ. Νταλακογιώργος.

Στις 7 Μαΐου θα εκτελεστούν κανονικά όλα τα δρομολόγια των πλοίων, διευκρίνισε.

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι, αν έχει βγάλει εισιτήρια για τη Μεγάλη Τετάρτη, να αναβάλει το δρομολόγιο για την επόμενη ημέρα ή την Μεγάλη Παρασκευή, ή το Μεγάλο Σάββατο οπότε θα υπάρχει οπωσδήποτε η δυνατότητα εξυπηρέτησης όλου του επιβατικού κοινού να μεταβεί σε οποιοδήποτε προορισμό θέλει.

Όλοι οι επιβάτες θα εξυπηρετηθούν διότι υπάρχει μεγάλος αριθμός πλοίων, θα υπάρχουν και έκτακτα δρομολόγια, με τα οποία θα εξυπηρετηθεί το κοινό, για το οποίο πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα, με τα εισιτήρια της Μεγάλης Τετάρτης».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα