Ελλάδα

Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ στα ίχνη του συλληφθέντος για τη δολοφονία της Άννας

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 35χρονου

Parallaxi
πώς-έφτασε-η-ελ-ασ-στα-ίχνη-του-συλληφθέ-1034956
Parallaxi

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η δολοφονία της Κουβανής τρανς, Άννας Ιβάνκοβα, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 35χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται πως η Άννα εντοπίστηκε, στις 10/7, νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμενε, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στα άνω άκρα.

Παράλληλα, το διαμέρισμα παρουσίαζε εικόνα εκτεταμένης έρευνας, προηγηθείσας πάλης, ενώ παρατηρήθηκε πλήθος κηλίδων αίματος.

Πώς έφτασαν οι αρχές στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, ακολούθησε συνδυαστική παρατήρηση και αντιπαραβολή πληροφοριακών και τεχνικών στοιχείων, τα οποία συνέλεξε ειδική επιχειρησιακή ομάδα από τον τόπο του εγκλήματος και την ευρύτερη περιοχή.

Από την αξιολόγηση των στοιχείων καθώς και από την περαιτέρω ανάλυση προανακριτικών και εγκληματολογικών δεδομένων, που προέκυψαν με τη συνδρομή του Τμήματος Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 35χρονου στην υπόθεση.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 35χρονος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον στοιχεία που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα