Ελλάδα

Πόσοι είδαν τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο

Επταψήφιο το νούμερο των θεατών που παρακολούθησαν διαδικτυακά τη συναυλία.

Parallaxi
πόσοι-είδαν-τη-μεγάλη-συναυλία-για-τα-τ-1227489
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Ασύλληπτα νούμερα θέασης σημειώθηκαν κατά την αναμετάδοση της μεγάλης συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στη μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται πως στη συναυλία τραγούδησαν ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Τάνια Τσανακλίδου, η Μάρθα Φριντζήλα,  η Ιουλία Καραπατάκη και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω της ομάδας του estage.gr, που ήταν υπεύθυνη για τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση της συναυλίας, συντονίστηκαν περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες, δηλαδή 1,3 εκατομμύρια διαφορετικοί λογαριασμοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήμουν και γω εκεί…

Μάλιστα σε κάποια στιγμή, το peak της θέασης έφτασε τους 92 χιλιάδες χρήστες ταυτόχρονα.

Βέβαια, πρέπει να τονιστεί πως οι θεατές είναι πολλοί περισσότεροι από τον παραπάνω αριθμό, καθώς η συναυλία αναμεταδόθηκε δημόσια σε διάφορους δήμους ολόκληρης της χώρας, σε μαγαζιά και πλατείες. Υπολογίζεται πως πάνω από 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν διαδικτυακά τη συναυλία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μεγάλο κομμάτι του κοινού είδε το live από Smart TV σε σπίτια, με αποτέλεσμα να αυξάνεται περεταίρω ο αριθμός των θεατών.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα