Ελλάδα

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ένας από τους 3 τραυματισμένους

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν τρία άτομα, οι δύο εκ των οποίων είναι αδέρφια

Parallaxi
πυροβολισμοί-στο-γκάζι-μάχη-για-τη-ζωή-1017626
Parallaxi

Μάζη για τη ζωή του δίνει ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχθηκαν πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι σήμερα νωρίς το πρωί.

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν τρία άτομα, οι δύο εκ των οποίων είναι αδέρφια.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου διακομίστηκαν οι τρεις τραυματίες, ο ένας εκ των δύο αδελφών, είναι σε πολύ βαριά κατάσταση και υποβάλλεται άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι από νευροχειρουργούς.

gkazi_2

gkazi_1

gkazi_3

gkazi_4

Πολύ σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο αδελφός του, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως θα χρειαστεί πιθανότατα να υποβληθεί κι εκείνος σε χειρουργική επέμβαση για τα τραύματα που φέρει.

Σε σοβαρή κατάσταση είναι και ο τρίτος τραυματίας, για τον οποίο θεωρείται από την εικόνα του ότι πιθανόν θα αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή και δεν θα γίνει άμεσα χειρουργείο.

Και οι τρεις υποβάλλονται συνεχώς σε εξετάσεις ωστε να ακολουθήσουν μετά οι επείγουσες και αναγκαίες ιατρικές παρεμβάσεις.

Τι συνέβη

Περίπου στις 7 το πρωί άγνωστος ή άγνωστοι που βρίσκονται μέσα σε τζιπ, άνοιξαν πυρ έξω από το Club Escape, στην οδό Ιάκχου.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία έπεσαν τουλάχιστον 4 πυροβολισμοί και τραυματίστηκαν 3 άτομα, δύο από τα οποία αδέλφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα θύματα πυροβολήθηκαν σχεδόν εξ επαφής και ένα από αυτά φέρει βαρύ τραύμα στο κεφάλι.

Οι τρεις άνδρες που τραυματίστηκαν είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Οι ηλικίες των θυμάτων είναι 33, 28 και 24 ετών.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα