Ελλάδα

“Βούτυρο στο ψωμί” του Twitter οι νέες ταυτότητες – Απολαυστικά “Πριν και μετά”

Οι χρήστες του twitter φαίνεται να βρήκαν τη νέα τους λατρεμένη συνήθεια - Δείτε μερικές από τις πολύ επιτυχημένες αναρτήσεις τους

Parallaxi
βούτυρο-στο-ψωμί-του-twitter-οι-νέες-ταυτό-1050220
Parallaxi

Οι νέες ταυτότητες, που αναμένεται να εκδοθούν από από τον Σεπτέμβριο, έγιναν το «trend» των ημερών. Αρνητές της νέας ψηφιακής ταυτότητας σχηματίζουν ουρές στα αστυνομικά τμήματα για να βγάλουν την κλασική ταυτότητα και να γλιτώσουν από το «τσιπάκι».

Κληρικός ζήτησε δημοψήφισμα, μία γυναίκα λιποθύμησε στην ουρά για την ταυτότητα και αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να μη χάσει τη σειρά της και η λίστα των… ευτράπελων για τις νέες ταυτότητες συνεχίζεται.

Το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το «παραλήρημα» για τις νέες ταυτότητες. Με το γνωστό τους χιούμορ, οι χρήστες του Twitter –ή του Χ όπως μετονομάστηκε- ξορκίζουν τον σκοταδισμό, ανεβάζοντας κυρίως φωτογραφίες διασήμων που έχουν αλλάξει αρκετά με την πάροδο των χρόνων, με το σχόλιο «παλιά και νέα ταυτότητα».

Δεν λείπουν βέβαια και αναφορές σε γνωστά σίριαλ, όπως για παράδειγμα η «μεταμόρφωση» της Μαρίας Καβογιάννη από «Ασπασία» του Dolce Vita σε «Κορίνα» από τα εγκλήματα αλλά και αυτή του Άρη Σερβετάλη από «Λάζαρος» του «Είσαι το ταίρι μου» σε «Άγιο Νεκτάριο».

Λίγα αλλά εύστοχα τα πολιτικά σχόλια και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το ίδιο το Twitter που έγινε πια Χ.

Δείτε τα απολαυστικά tweets

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα