Ελλάδα

Ράμμος για Μητσοτάκη: 40 χρόνια δικαστής, ποτέ δεν έδωσα αφορμή για το παραμικρό

Βουρκωμένος συμπλήρωσε: "Νιώθω ότι θίγεται η τιμή μου και υπόληψή μου, η προσωπικότητά μου και κάτι ακόμα πιο πολύτιμο η δικαστική μου τιμή"

Parallaxi
ράμμος-για-μητσοτάκη-40-χρόνια-δικαστής-961816
Parallaxi

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αναφορά του για «ατζέντα» απάντησε ο Χρήστος Ράμμος της ΑΔΑΕ μιλώντας σε συνέδριο για τις ανεξάρτητες αρχές.

Ο Χρήστος Ράμμος ανέγνωσε το απόσπασμα από τη χθεσινή τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, όπου απαντώντας στον Νίκο Ανδρουλάκη είπε: «Τώρα το τι λέτε εσείς, ο κ. Ράμμος και όποιος άλλος μπορεί να έχει τη δική του ατζέντα, αφορά εσάς και τους συνομιλητές σας».

«Δεν μπήκε στον κόπο ο κύριος πρωθυπουργός να εξηγήσει τι εννοεί «ατζέντα» για να μπορώ να απαντήσω πληρέστερα, γιατί τώρα θα κάνω εικασίες, δεν μπορώ να καταλάβω», είπε και συνέχισε: «Έτσι λοιπόν τώρα στα γεράματα απέκτησα και ατζέντα. 40 χρόνια στο Συμβούλιο Επικρατείας, δικαστής, ποτέ δεν έδωσα αφορμή για το παραμικρό. Ποτέ δεν ακούστηκε το παραμικρό για μένα. Νιώθω ότι θίγεται η τιμή μου και υπόληψή μου, η προσωπικότητά μου και κάτι ακόμα πιο πολύτιμο η δικαστική μου τιμή».

Σε αυτό το σημείο ο Χρήστος Ράμμος βούρκωσε και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Πηγή: ieidiseis.gr

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα