Ελλάδα

Ρόδος: 15χρονη καταγγέλλει για βιασμό συνομήλικο της

Κατά την εξέταση της η ανήλικη ανέφερε ότι με τον δράστη γνωρίστηκαν αρχικά μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών Tinder 

Parallaxi
ρόδος-15χρονη-καταγγέλλει-για-βιασμό-συ-932447
Parallaxi

Καταγγελία 15χρονου κοριτσιού για βιασμό από συνομήλικό της σε ξενοδοχείο της Ρόδου έχει μπει στο μικροσκόπιο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 15χρονη από τη Σουηδία -που διαμένει σε ξενοδοχείο- κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου ότι στις 2.00 τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου έπεσε θύμα βιασμού από Νορβηγό μέσα στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο όπου διαμένει.

Στο ίδιο ξενοδοχείο διαμένει και ο Νορβηγός κατηγορούμενος.

Κατά την εξέταση της η ανήλικη ανέφερε ότι με τον δράστη γνωρίστηκαν αρχικά μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών Tinder και στις 8 Σεπτεμβρίου και στις 9 Σεπτεμβρίου ήρθαν σε σεξουαλική επαφή, χωρίς ωστόσο τη συγκατάθεσή της, ενώ στις 2.00 τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου και ενώ κοιμόντουσαν μαζί (μόνο με τα εσώρουχα) στο δωμάτιό της ο δράστης την ακινητοποίησε με τα χέρια του και την εξανάγκασε σε συνουσία χωρίς τη θέλησή της.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος είναι Νορβηγός ηλικίας 15 ετών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για για βιασμό.

Ήδη παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ κατασχέθηκαν ένα εσώρουχο, ένα φόρεμα και ένα ζευγάρι σεντόνια. Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα