Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες την 25η Μαρτίου – Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό την 25η Μαρτίου

Parallaxi
σάκης-αρναούτογλου-βροχές-και-καταιγ-738879
Parallaxi

Ηλιοφάνεια, ισχυροί βοριάδες και κρύο το βράδυ, το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, τα σύννεφα την Τετάρτη θα μεταφερθούν ανατολικά με αποτέλεσμα να έχουμε βροχές τα ξημερώματα σε Αττική, Σποράδες και Εύβοια καθώς επίσης στα βόρεια τμήματα της Κρήτης.

Το πρωί της Τετάρτης τα όποια φαινόμενα θα επιμείνουν στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, πιο τοπικά στις Κυκλάδες και στα βόρεια τμήματα της Κρήτης, ενώ προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν σχεδόν παντού.

Η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι να φτάσει στα κεντρικά στους 14 βαθμούς, στα βόρεια από 8 έως 15 και στα νότια στους 15. Στα δυτικά ο υδράργυρος θα φτάσει τους 18 και στα ανατολικά από 13 έως και 18 στα ΝΑ.

Στην Αττική, τα ξημερώματα της Τετάρτης θα έχουμε άστατο καιρό με βροχές και το πρωί ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, μετά τα μεσάνυχτα θα έχουμε βροχές στην Χαλκιδική και το πρωί θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 7 εως 16 βαθμούς.

Την Πέμπτη, θα έχουμε καλό καιρό με ηλιοφάνεια και τους ανέμους δυτικούς.

Την Παρασκευή, σύννεφα θα πυκνώσουν στα ΒΔ της χώρας και θα έχουμε τοπικές βροχές στα δυτικά αλλά για λίγες ώρες.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι ακόμη καλύτερος με ηλιοφάνεια και ΒΑ ανέμους.

Την Κυριακή στα ΒΔ της χώρας θα έχουμε τοπικά φαινόμενα χωρίς όμως τίποτα το ιδιαίτερο.

Πάντως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου την 25η Μαρτίου θα έχουμε στη Δυτική και τη ΒΔ Ελλάδα βροχές, καταιγίδες και πολύ άστατο καιρό και στην Αττική ένα σύντομο πέρασμα από κάποιες βροχές. Όσο πιο νότια ο καιρός θα είναι καλύτερος.

Πηγή: iEidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα