Ελλάδα

Σέρρες: Στην ουρά για να βγάλουν καινούρια ταυτότητα – Λίγο πριν εκδοθούν οι νέες

Κοιμήθηκαν το βράδυ ακόμη και έξω από την Α.Δ. για να «πιάσουν» σειρά - Δείτε βίντεο

Parallaxi
σέρρες-στην-ουρά-για-να-βγάλουν-καινού-1047934
Parallaxi

«Ουρές» κόσμου σχηματίστηκαν και σήμερα το πρωί έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση των Σερρών, από πολίτες που περίμεναν ώρες ατελείωτες, προκειμένου να ανανεώσουν την ταυτότητά τους με την «παραδοσιακή» τους μορφή και πριν την καθιέρωση των νέων ταυτοτήτων.

Καθένας και καθεμιά επικαλούνται διαφορετικούς λόγους, ωστόσο φαίνεται να μην θέλουν τις νέες ταυτότητες που θα ξεκινήσουν να εκδίδονται από τον Σεπτέμβριο.

Κάποιοι, δήλωσαν ότι ήθελαν να ανανεώσουν την ταυτότητά τους που είχε λήξει, γιατί έπρεπε να ταξιδέψουν, άλλοι για να δηλώσουν απώλεια ταυτότητας και ορισμένοι ότι θα πρέπει να εκδώσουν νέο δίπλωμα οδήγησης και πως γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να έχουν νέα ταυτότητα.

Ανάμεσα στο πλήθος υπήρχε πολίτης, ο οποίος έφτασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών στις 12:00 τα μεσάνυχτα, για να «πιάσει» σειρά. Μάλιστα, πήρε μαζί του και ένα καρεκλάκι, στο οποίο κοιμήθηκε το βράδυ έξω από την κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, ενώ ο ίδιος θεωρεί πως στις νέες ταυτότητες θα είναι ενσωματωμένο ένα τσιπάκι που θα τον εντοπίζει ανά πάσα στιγμή.

Πηγη – infonews24 / Δημήτρης Κώττας

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα