Ελλάδα

Σέρρες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη έξω από το γραφείο του Καραμανλή

Πολίτες ζητούν να μην συμμετάσχει ο πρώην υπουργός Μεταφορών στις εθνικές εκλογές, καθώς και δικαίωση για τα 57 θύματα.

Parallaxi
σέρρες-συγκέντρωση-διαμαρτυρίας-για-1007334
Parallaxi

Δικαίωση για τους 57 ανθρώπους που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ζήτησαν την Κυριακή πολίτες που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Σέρρες.

Με κεντρικό σύνθημα «Δεν ξεχνώ – 57 ψυχές ζητούν δικαίωση» συγγενείς των θανόντων και άλλοι πολίτες, συλλογικότητες και κόμματα της αριστεράς, διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το μεσημέρι κατά της προκλητικής υποψηφιότητας του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις Σέρρες.

Η συγκέντρωση έλαβε χώρα κάτω από το γραφείο του πρώην Υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή τον οποίο οι συγκεντρωμένοι θεωρούν ως έναν από τους κύριους υπευθύνους για το δυστύχημα.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση των ονομάτων των 57 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στην κοιλάδα των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου και με πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες Κώστας Αχ. Καραμανλής την ώρα της συγκέντρωσης δεν βρίσκονταν στην πόλη αλλά περιόδευσε σε δήμους και κοινότητες του νομού.

Στη συγκέντρωση υπήρχαν, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία πανό που χαρακτηριστικά έγραφαν: “Δεν ξεχνώ, 57 ψυχές, ζητούν δικαίωση”.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα