Ελλάδα

Σέρρες: Συναυλία για τα Τέμπη με μικρή συμμετοχή πολιτών

«Η επιχείρηση της κυβέρνησης για συγκάλυψη και αποποίηση πολιτικών ευθυνών πρέπει να πέσει στο κενό», αναφέρουν οι συμμετέχοντες της δράσης.

Parallaxi
σέρρες-συναυλία-για-τα-τέμπη-με-μικρή-σ-1124801
Parallaxi

Συναυλία, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (25/02), στην πλατεία Ελευθερίας των Σερρών.

Ελάχιστη βέβαια, φαίνεται να ήταν η συμμετοχή των πολιτών στη συγκεκριμένη δράση. Υπενθυμίζεται πως στην πόλη των Σερρών, από την οποία κατάγεται και ο πρώην Υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες συγκεντρώσεις, με συλλογικότητες και πολίτες να διαμαρτύρονται έξω από το γραφείο του, ζητώντας την άρση ασυλίας του, αλλά και τη δικαίωση όλων των ψυχών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διοργανώθηκε από εργατικά σωματεία, συλλόγους και φορείς της πόλης των Σερρών και ειδικότερα από την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Σερρών, το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΥΑΣ Ν. Σερρών, το Σωματείο υπαλλήλων ΟΤΑ ν. Σερρών, το Σωματείο εργατών επεξεργασίας μετάλλου Ν. Σερρών, το Σωματείο εργαζομένων επεξεργασίας απορριμμάτων Ν. Σερρών, τον Σύλλογο κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Σερρών και τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών.

«Η επιχείρηση της κυβέρνησης για συγκάλυψη και αποποίηση πολιτικών ευθυνών πρέπει να πέσει στο κενό. Καλούμε όλο τον Σερραϊκό λαό, συναδέλφους, σωματεία και φορείς της πόλης μας να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση» δήλωσαν στο infonews24 οι συμμετέχοντες.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα