Ελλάδα

Σοκ στη Νέα Σμύρνη: 18χρονος σκότωσε με μαχαιριές τον 16χρονο αδελφό του

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι καυγάδιζαν για μία μπλούζα

Parallaxi
σοκ-στη-νέα-σμύρνη-18χρονος-σκότωσε-με-μ-1035191
Parallaxi

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, με περιπολικά και ασθενοφόρα να φτάνου στην οδό Σταδίου, έπειτα από τηλεφώνημα κατοίκων για φωνές.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα, από όπου ακούγονταν τα ουρλιαχτά έναν 16χρονο αιμόφυρτο. Ο ανήλικος έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε λαιμό, χέρια και θώρακα. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ την ώρα του περιστατικού στο σπίτι βρισκόταν μαζί με το θύμα, η μητέρα, ο 18χρονος αδελφός του με μία φίλη του και η γιαγιά του.

Ο 18χρονος προσαχθείς παραδέχθηκε πως μαχαίρωσε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τρίτης (26/12).

Όπως κατέθεσε, όλα έγιναν για μία μπλούζα. Ειδικότερα, καυγάδιζαν και όταν ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι, ο αδερφός του τον κυνήγησε. Λίγο μετά, βρήκε ένα ψαλίδι και του κατάφερε τραύμα στο στήθος.
Αρχικά στις καταθέσεις τους οι προσαχθέντες προσπάθησαν να πουν ότι επρόκειτο για ατύχημα. Ωστόσο, αργότερα είπαν στους αστυνομικούς τι συνέβη. Ο 18χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα