Σοβαρό τροχαίο στη Γλυφάδα – Αναζητούν πληροφορίες οι συγγενείς

Πληροφορίες αναζητούν οι συγγενείς ενός από τα θύματα (δύο οδηγοί και ένας μαθητής). Το τροχαίο έγινε την περασμένη Πέμπτη

Parallaxi
σοβαρό-τροχαίο-στη-γλυφάδα-αναζητού-1014498
Parallaxi

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Ρήγα Φεραίου επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, όταν όχημα έκανε αναστροφή και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με το noupou.gr, λόγω του τροχαίου, φαίνεται πως τραυματίστηκε ελαφρά και ένας μαθητής που επέβαινε σε τρίτο όχημα, το οποίο πιθανώς φρέναρε απότομα για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Ζητούνται πληροφορίες για το σοβαρό τροχαίο

Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει η οικογένεια ενός εκ των θυμάτων του τροχαίου:

«Το σοβαρό τροχαίο συνέβη την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα περίπου 13:40 όταν αυτοκίνητο μάρκας BMW χρώμα ασημί που βρισκόταν στη Λ. Βουλιαγμένης στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Βούλα με πρόθεση να στρίψει στην οδό Ρήγα Φεραίου συγκρούστηκε με κόκκινο αυτοκίνητο. Πίσω από το αυτοκίνητο ΒMW βρισκόταν αυτοκίνητο λευκού χρώματος, πιθανότατα μάρκας Nissan. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει να καλέσει την Τροχαία Γλυφάδας».

Πηγή: Έθνος

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα