Ελλάδα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 5 κατηγορούμενων για μαστροπεία ανηλίκων – Μεταξύ τους και μία γυναίκα

Σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής - Δείτε φωτογραφίες

Parallaxi
στη-δημοσιότητα-τα-στοιχεία-5-κατηγορο-852229
Parallaxi

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των πέντε κατηγορούμενων για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων.

Οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα μαστροπείας είναι μία γυναίκα και τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν στην Αττική στις 11, 14 και 21 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι το κύκλωμα μαστροπείας αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία μητέρας.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για- κατά περίπτωση- μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τους:

ΚΑΠΑΪ Λορέλα του Σοκόλ και της Κριστίνα, γεν. 12-12-1993 στην Αλβανία

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος πρόσωπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, κατ’ εξακολούθηση.

ΝΕΣΤΟΡΑ Στέφανο του Φωτίου και της Θωμαής, γεν. 24-9-1990 στο Μαρούσι

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, κατ’ εξακολούθηση και για πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσα μέσω πληροφοριακών συστημάτων, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα.

ΔΟΡΓΙΑΚΗ Πέτρο του Γεωργίου και της Ελένης, γεν. 6-4-1969 στη Νίκαια

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσα σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Κωνσταντίνο του Χρήστου και της Ασπασίας, γεν. 29-5-1960 στη Αθήνα

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσα σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

ΠΑΠΠΑ Σταύρο του Βασιλείου και της Δημητρούλας, γεν. 11-11-1969 στη Γερμανία

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία ανηλίκου τελεσθείσα κατά συρροή, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε άλλου ανταλλάγματος και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσα σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έγινε με εισαγγελική εντολή, με στόχο και τη διερεύνηση συμμετοχής των κατηγορούμενων σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

-Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω,  τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο sos15900@isotita.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα