Στην Κρήτη άνδρας κυνήγησε με αλυσοπρίονο δικαστικό επιμελητή

Τι συνέβη

Parallaxi
στην-κρήτη-άνδρας-κυνήγησε-με-αλυσοπρ-1007181
Parallaxi

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου (28/09), στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, όταν ένας άνδρας κυνήγησε δικαστικό επιμελητή με αλυσοπρίονο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, όταν ο δικαστικός επιμελητής επέδωσε κατασχετήριο για ακίνητο στον άνδρα, αυτός τον απείλησε με το αλυσοπρίονο και στη συνέχεια το έθεσε σε λειτουργία και ξεκίνησε να τον κυνηγάει.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και ο δράστης συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (29.09.2024) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή και εξύβριση.

Ειδικότερα, προχθές (27.09.2024) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, κατά την διαδικασία επίδοσης εγγράφου που πραγματοποιούσε ημεδαπός δικαστικός επιμελητής με ακόμα μια ημεδαπή στον παραπάνω ημεδαπό δράστη, αυτός τους εξύβρισε, τους απείλησε και κρατώντας αγροτικό εργαλείο κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε χθες (28.09.2024) και συνελήφθη και εν λόγω αγροτικό εργαλείο κατασχέθηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα