Ελλάδα

Στις παραλίες από τα ξημερώματα οι Αθηναίοι- Πλήθος κόσμου στο λιμάνι του Πειραιά

Αναχωρούν αναζητώντας μια "ανάσα" δροσιάς.

Parallaxi
στις-παραλίες-από-τα-ξημερώματα-οι-αθη-1033471
Parallaxi

Για ακόμα μία ημέρα οι Αθηναίοι αναζήτησαν ήδη από νωρίς το πρωί μερικές «ανάσες» δροσιάς στις παραλίες που βρίσκονται σχετικά κοντά τους. 

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο του Open από τις 06:00 το πρωί η παραλία του Αλίμου άρχισε να γεμίζει από κόσμο, με τους περισσότερους να θέλουν να «πιάσουν» μια καλή θέση προτού ο ήλιος αρχίσει να καίει επικίνδυνα.

Αντίστοιχες εικόνες παρατηρούνται και σε άλλες παραλίες της Αττικής, με τους κοντινούς κατοίκους των περιοχών να αναζητούν καταφύγιο στη θάλασσα προκειμένου να προστατευτούν από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Πλήθος κόσμου στο λιμάνι Πειραιά

Αυξημένη ήταν η κίνηση το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά με τους αδειούχους του Ιουλίου να εγκαταλείπουν την Αθήνα.

Οι εικόνες που μετέφερε η τηλεόραση του Mega είναι ενδεικτικές με την προσέλευση του κόσμου, κυρίως νεαρότερων ηλικιών, να θυμίζει τον περσυνό Αύγουστο.

Εκτός από τους Έλληνες αδειούχους ανάμεσα στους ταξιδιώτες υπάρχουν και αρκετοί ξένοι τουρίστες που βρίσκονται στην Αθήνα και επιλέγουν να περάσουν ορισμένες μέρες σε νησιά των Κυκλάδων.

Κοντά στο 100% οι πληρότητες στα πλοία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πληρότητες αγγίζουν το 100% και ειδικότερα τις δυο τελευταίες ημέρες στα περισσότερα πλοία που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά ξεπερνούν το 98%.

Mε πληροφορίες από Open/ Μega 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα