Ελλάδα

Η συγνώμη του Τάκη Τσουκαλά στην οικογένεια των Αντετοκούνμπο

Εμφανίστηκε σε διαδικτυακή εκπομπή δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Parallaxi
η-συγνώμη-του-τάκη-τσουκαλά-στην-οικογ-380719
Parallaxi

Ο οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς, μετά τα σχόλια για τον Θανάση Αντετοκούνμπο πριν από μερικές μέρες, όταν χρησιμοποίησε ρατσιστικές εκφράσεις για τον παίκτη του Παναθηναϊκού στην εκπομπή του, καθώς αυτή κόπηκε από το πρόγραμμα, εμφανίστηκε σε διαδικτυακή εκπομπή δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Διαβάστε: Ηχηρό μήνυμα – απάντηση του Γ. Αντετοκούνμπο στην φραστική επίθεση που δέχθηκε ο αδερφός του

Ο Τσουκαλάς τόνισε πως «αν η οικογένεια θεώρησε ότι αυτή η λέξη που είπα τους θίγει, και είμαι ρατσιστής και είπα αυτή τη λέξη και τους θίγει, στην οικογένεια μόνο ζητάω συγνώμη».

«Αυτό που είπα δεν πάει στο χρώμα, πάει στο όπως πήδαγε», πρόσθεσε αναφορικά στον χαρακτηρισμό του “πιθήκου” που χρησιμοποίησε.

Στη συνέχεια ωστόσο, ο Τάκης Τσουκαλάς που εμφανίστηκε με μαύρο μπλουζάκι για τα θύματα σε Μάνδρα και Μάτι, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και κατηγόρησε την κυβέρνηση για στοχοποίηση του ιδίου και της εκπομπής του.

«Εσύ κύριε πρωθυπουργέ θα ζητήσεις συγνώμη από αυτά τα θύματα; Από το Μάτι κι από τη Μάνδρα; Αυτοί δεν ήταν Έλληνες;… Καλά έκανες και φόρεσες τη φανέλα του Θανάση και του Γιάννη. Ένα μαύρο πουκάμισο δεν μπορούσες να φορέσεις και να πας στο Μάτι να συλλυπηθείς έναν προς έναν τις οικογένειες των θυμάτων;».

Δείτε εδώ το απόσπασμα βίντεο:

Πηγή: SDNA

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Giannis και η Μαρία: Δύο φωτεινά παιδιά κάνουν σκόνη τον ρατσισμό

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα