ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη αντίδραση Κασσελάκη μετά την απόφαση της ΚΕ

Υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη του κόμματος.

Parallaxi
συριζα-η-πρώτη-αντίδραση-κασσελάκη-με-1124725
Parallaxi

«Η φωνή μας είναι το Συνέδριο», διαμηνύει ο Στέφανος Κασσελάκης, στην πρώτη του αντίδραση μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει υπέρ της απόρριψης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Με ανάρτησή του, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία αναγράφεται: «Είμαι εδώ» – «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» και «Η φωνή μας είναι το Συνέδριο».

«Κάτω η χούντα της Αριστεράς»

«Βαριά» πήραν οι υποστηρικτές του πρώην προέδρου του κόμματος, την απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, βάσει της οποίας ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το News247, οι υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Είναι ντροπή σας, ντροπή για την Αριστερά, είστε η ντροπή της Αριστεράς».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

«Κάτω η χούντα της Αριστεράς», φώναζαν χαρακτηριστικά οι συγκεντρωμένοι, έξω από το ξενοδοχείο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

«Είστε σεξιστές και ομοφοβικοί, θα σας τελειώσουμε»

Νωρίτερα, σημειώθηκε και άλλο επεισόδιο έξω από τον χώρο στον οποίο διεξάγεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα μία γυναίκα, που φέρεται να είναι οπαδός του πρώην προέδρου του κόμματος, αντέδρασε έντονα επειδή άλλο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλεσε την ίδια και άλλες γυναίκες, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, «λέσχη κυριών».

«Σεξιστές είστε μαζεμένοι και ομοφοβικοί. Θα σας τελειώσουμε όλους τους σεξιστές εδώ. Λέσχη κυριών; Εδώ είμαστε λέσχη κυριών; Με είπες λέσχη κυριών; Σεξιστής είσαι, έξω από το κόμμα οι σεξιστές; Είσαι παλαιάς κοπής άντρας; Ζήτα συγγνώμη για να σε ακούσω», φώναζε.

«Είσαι σεξιστής. Το κόμμα θα καθαρίσει από τον σεξισμό και την ομοφοβία. Μας είπες λέσχη κυριών; Μακριά. Τι είμαστε μικρές κυρίες της Έμιλυ Μπροντέ;», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα