Ελλάδα

Τάνια Τσανακλίδου για Τέμπη: «Κανένας δεν θα ησυχάσει αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη»

«Μεγάλη μου τιμή να είμαι σε αυτή την ιστορική συναυλία μνήμης, θα περάσουν αρκετά βράδια που δεν θα κοιμηθώ».

Parallaxi
τάνια-τσανακλίδου-για-τέμπη-κανένας-1227867
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Η Τάνια Τσανακλίδου, συμμετείχε στη χθεσινή μεγάλη συναυλία που έγινε στο Καλλιμάρμαρο στη μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023 τη ζωή τους στα Τέμπη και τονίζοντας ότι «κανένας δεν θα ησυχάσει αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη».

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στην εκπομπή «Εξελίξεις τώρα» του MEGA και στην Αναστασία Γιάμαλη: «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαι στο Καλλιμάρμαρο από την στιγμή που με πρότεινε η κυρία Καρυστιανού. Θεωρώ ότι ήταν πολύ μεγάλη μου τιμή να είμαι σε αυτή την ιστορική συναυλία μνήμης με αυτό το παλλόμενο κοινό κάτω από νέα παιδιά κυρίως. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Θα περάσουν αρκετά βράδια που δεν θα κοιμηθώ, αλλά αυτό με γεμίζει χαρά, γιατί το μήνυμα είναι: “Παιδιά δεν είμαστε μόνοι μας. Όταν είμαστε πολλοί, τίποτα δεν μπορεί να μας νικήσει”».

Ακόμα, η Τάνια Τσανακλίδου ανέφερε: «Κανένας δεν θα ησυχάσει αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη και το λέω ευθέως να το έχουν στο νου τους οι εξουσίες. Δεν θα επιτρέψουμε να μην αποδοθεί δικαιοσύνη, και η φωνή μας και το τραγούδι μας θα γίνουν “όπλα”».

Σχετικά με την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των οικογενειών των θυμάτων λίγο πριν από τη συναυλία, η Τάνια Τσανακλίδου σημείωσε: «Αυτοί οι άνθρωποι βιώνουν έναν πόνο, που δεν μπορεί κανείς μας να συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτού του πόνου. Δικαιούνται να λένε ό,τι θέλουν και να έχουν την άποψή τους. Να μην αφήσουν σε κανέναν να τους κλέψει το όνειρο, η ζωή τους μπορεί να γίνει καλύτερη. Έχουν δικαίωμα να ευτυχήσουν».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα