Ελλάδα

Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ακόμα ένας κατηγορούμενος για τη σύμβαση 717

Απολογήθηκε στην Ευρωπαία ανακρίτρια - Ο περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε

Parallaxi
τέμπη-ελεύθερος-με-εγγύηση-700-000-ακόμα-ένα-1077433
Parallaxi

Ελεύθερος με την καταβολή εγγυοδοσίας 700.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα στην Ελληνίδα ευρωπαία ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, ένας ακόμα κατηγορούμενος για την υπόθεση της σύμβασης 717, κομβικό ζήτημα που απασχολεί έντονα τις έρευνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Πρόκειται για τον τρίτο κατά σειρά κατηγορούμενο που απολογείται στην ευρωπαία ανακρίτρια για την σύμβαση 717 ο οποίος προέρχεται από την πλευρά του ΕΡΓΟΣΕ. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ακόμα ένας περιοριστικός όρος, αυτός της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τις προηγούμενες ημέρες, απολογήθηκαν οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση και μετά τις απολογίες τους επιβλήθηκαν εγγυοδοσίες 500.000 ευρώ στον έναν και 600.000 στον άλλον και επιπλέον ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Οι απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες ,ενώ κατα πληροφορίες οι τελευταίοι αναμένεται – εκτός απροόπτου- να περάσουν την πόρτα του ανακριτικού γραφείο στο τέλος Απριλίου.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα