Ελλάδα

Τέμπη: «Ο σταθμάρχης εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη στο σταθμαρχείο»

H έρευνα που κάνουν οι ίδιοι για τις αιτίες αλλά και τις συνθήκες του δυστυχήματος φέρνουν στο φως ανατριχιαστικά στοιχεία.

Parallaxi
τέμπη-ο-σταθμάρχης-εκείνη-τη-μέρα-είχ-1077433
Parallaxi

Oι συγγενείς των θυμάτων και οι επιζώντες δίνουν καθημερινά τη μάχη για να δικαιωθούν οι 57 άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους στο έγκλημα στα Τέμπη, ενώ η έρευνα που κάνουν οι ίδιοι για τις αιτίες αλλά και τις συνθήκες του δυστυχήματος φέρνουν στο φως ανατριχιαστικά στοιχεία.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο έγκλημα των Τεμπών, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6 και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, έκανε μια απίστευτη καταγγελία, ότι τη μοιραία βραδιά ο σταθμάρχης ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο.

«Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή.

Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο.

Που είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Που τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο» είπε ο Νίκος Πλακιάς.
#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα