Ελλάδα

Τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν στη θάλασσα μέσα σε λίγες ώρες

Τα τραγικά περιστατικά σημειώθηκαν χθες σε Καβάλα, Χαλκιδική και Κατερίνη.

Parallaxi
τέσσερις-άνθρωποι-πνίγηκαν-στη-θάλασ-988689
Parallaxi

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες, όταν ανασύρθηκαν από τη θάλασσα,  χωρίς τις αισθήσεις τους.

Το πρώτο τραγικό συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην παραλία Αμμόλοφοι με θύμα έναν 22χρονο αλλοδαπό.

Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Χαλκιδική

Την ίδια ώρα ένας 72χρονος έχασε τη ζωή του στην παραλία Χανιώτης του Δήμου Κασσάνδρας Ν. Χαλκιδικής. Ο άντρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Την τελευταία της πνοή άφησε στην παραλία Νικήτης Χαλιδικής μία 58χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Σιθωνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Κατερίνη

Από τη θαλάσσια περιοχή της Παραλίας Κατερίνης ανασύρθηκε και μια 72χρονη στην οποία αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη. Η ίδια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πηγή: in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα