Ελλάδα

Τι λέει ο Σταμάτης Γαρδέλης για το κρατητήριο: «Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι»

Όσα είπε μετά την αποφυλάκισή του

Parallaxi
τι-λέει-ο-σταμάτης-γαρδέλης-για-το-κρατ-1125778
Parallaxi

Στην εκπομπή, TLive, μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά την αποφυλάκισή του με αφορμή την άρνησή του να αποχωρήσει από τον χώρο που συνεδρίαζε η επιτροπή αντιρρήσεων του Δασαρχείου, αγανακτισμένος από τη γραφειοκρατία που έχει να αντιμετωπίσει για τη νομιμοποίηση του σπιτιού του.

«Ευτυχώς ο εισαγγελέας αντιλήφθηκε το φαιδρό του όλου σκηνικού και τον άφησε ελεύθερο», είπε στην εκπομπή ο δικηγόρος του, Γαβριήλ Γαβριηλίδης.

Ο ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς συνέβη: «Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα καμία αντίσταση.

Σίγα αδερφέ μου! Χάνω το βιός μου, τη ζωή μου για μια υπόθεση που έχω φτιάξει ένα σπίτι με τα χέρια μου, χειροποίητο. Ένα καταφύγιο προσωπικό στο Πόρτο Γερμενό και το έχω πληρώσει και το έχω τακτοποιήσει με το νόμο 4014. Και έρχεται το Δασαρχείο να μου λέει ότι είναι δασικό χωρίς να έχουν ακυρωθεί οι δασικοί χάρτες.

Και μου έρχεται ένα πρόστιμο από την πολεοδομία για αυθαίρετη δόμηση. Ακύρωσαν τα 10 χιλιάρικα που έδωσα για τη δόμηση. Κι αυτό το πρόστιμο τοκίζεται και θα φτάσει 200 χιλιάδες.

Πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα με την παλιά μέθοδο και μετά με την καινούργια. Με πήγαν στη Λεωφόρο Αθηνών, με φωτογράφισαν, “Έλα Παναγία μου”, σαν να είχα κάνει το έγκλημα της ζωής μου. Όλο αναβολή, στην αναβολή όπου ο φάκελός μου θα μπει με άλλους 500. Δεν μπορώ, είμαι σε αδιέξοδο και τα χρέη μου τρέχουν. Θέλω ισονομία!», δήλωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης.
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα