Ελλάδα

Τον αναζητούσαν Ιταλία, τον βρήκαν στο Παλαιό Ψυχικό – Συνελήφθη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και φοροδιαφυγή

Ήταν... "γνωστός" και στις ελληνικές Αρχές από παλιά

Parallaxi
τον-αναζητούσαν-ιταλία-τον-βρήκαν-στο-1014146
Parallaxi

Τον αναζητούσαν στην Ιταλία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και φοροδιαφυγή, βρέθηκε στο Παλαιό Ψυχικό

Ο 61χρονος ήταν γνωστός και στις ελληνικές Αρχές – Προκειμένου να δυσχεράνει τον εντοπισμό του, άλλαζε διαρκώς κατοικία και μετακινούνταν με οχήματα τρίτων προσώπων

Συνελήφθη 61χρονος, ελληνικής καταγωγής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από Αρχές Ιταλίας για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή. Ο 61χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς τους Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο ενδελεχούς έρευνας μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, χθες το μεσημέρι στο Παλαιό Ψυχικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 61χρονος συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα που διαχειρίζονταν εταιρείες και στο πλαίσιο των οικονομικών τους δραστηριοτήτων, προέβαιναν σε πλαστές τιμολογήσεις, φορολογικές παραβάσεις και εικονικές πτωχεύσεις, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Γνωστός και στις ελληνικές Αρχές

Ο 61χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις ελληνικές αρχές για ομοειδή αδικήματα, προκειμένου να δυσχεράνει τον εντοπισμό του, άλλαζε διαρκώς κατοικία και μετακινούνταν με οχήματα τρίτων προσώπων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, όπου εκδόθηκε παραγγελία φυλάκισης του σε Κατάστημα Κράτησης.

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα