Ελλάδα

Τραγωδία στο δάσος της Δαδιάς: Πληροφορίες για δεκάδες απανθρακωμένους μετανάστες

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική εντοπίστηκαν 18 νεκροί - Επιπρόσθετες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί 26 νεκροί

Parallaxi
τραγωδία-στο-δάσος-της-δαδιάς-πληροφο-1047304
Parallaxi

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν πυροσβέστες όταν εντόπισαν στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο δεκάδες νεκρούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr έχουν καταμετρηθεί 26 νεκροί μετανάστες οι οποίοι βρέθηκαν απανθρακωμένοι από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την Δευτέρα (21/08/2023) στο πυκνό δάσος της Δαδιάς.

Να σημειωθεί ότι όπως έχει μεταδώσει το newsit.gr οι αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις στον Έβρο βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού για να αναχαιτίσουν και την παραμικρή προσπάθεια παράτυπων μεταναστών, να περάσουν στη χώρα μας.

Ωστόσο όπως ανακοίνωσε ο Αντιπύραρχος Γιάννης Αρτοποιός, κοντά σε παράπηγμα και εντός δασικής περιοχής του δάσους της Δαδιάς εντοπίστηκαν 18 μετανάστες απανθρακωμένοι σε δύο διαφορετικά σημεία. Ο ίδιος σημείωσε πως στην περιοχή είχε σταλεί μήνυμα 112.

Υπενθυμίζεται πως χθες εντοπίστηκε ακόμη ένας μετανάστης νεκρός στην περιοχή της Λευκίμμης, με το θάνατό του να σχετίζεται με την πυρκαγιά που ξεκίνησε από το δάσος της Δαδιάς στον Εβρο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα