Ελλάδα

Τρεις νεκροί σε τρία τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Βαρύς «φόρος αίματος» στην άσφαλτο

Parallaxi
τρεις-νεκροί-σε-τρία-τροχαία-μέσα-σε-λί-1094608
Parallaxi

Τρεις νεκροί σε τρία τροχαία μέσα σε λίγες ώρες σε Πόρτο Ράφτη, Περιστέρι και Νέα Φιλαδέλφεια.

Το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη σημειώθηκε στο 33,5ο χιλιόμετρο προς Μαρκόπουλο, μπροστά στην επιχείρηση φάρμα Σαΐτης.

Όπως έγινε γνωστό ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα γεννημένη το 1968 προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Ενα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε χθες στις 20:30 επί της Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν δίκυκλο που οδηγούσε Ινδός ηλικίας 49 ετών συγκρούστηκε με λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μεταμορφωση – Άνω Πατήσια.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, στο Περιστέρι επί της οδού Αγίου Ιεροθέου, όταν δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και οι οδηγοί τους τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ωστόσο λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ο ένας από αυτούς κατέληξε. Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο. Περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά μετά το τέλος της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μόλις δύο χιλιόμετρα από το σημείο της λεωφόρου Ποσειδώνος που σημειώηθηκε χθες το θανατηφόρο τροχαίο με τη σύγκρουση του ΙΧ με το τραμ, σήμερα τα ξημερώματα στο ρεύμα προς Γλυφάδα, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε δέντρο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που απεγκλώβισαν τον 49χρονο οδηγό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το τροχαίο σημειώθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα όταν ο οδηγός ενός γκρι χρώματος αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει στο κράσπεδο, να ανέβει στο πεζοδρόμιο, να κάνει αναστροφή και να χτυπήσει σε δέντρο από την πλευρά της πόρτας του οδηγού.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε και είναι καλά στην υγεία του αλλά διακομίστηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα