Ελλάδα

Tρίκαλα: Συνελήφθη γυναίκα στα ορεινά για εμπρησμό από πρόθεση

Σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια για τη φωτιά στο Στεφάνι Κορινθίας.

Parallaxi
tρίκαλα-συνελήφθη-γυναίκα-στα-ορεινά-γ-459159
Parallaxi

Συνελήφθη μία γυναίκα, 60 περίπου ετών, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων για εμπρησμό από πρόθεση.

Όπως μετέδωσε σήμερα το Trikalanews.gr το περιστατικό σημειώθηκε στο Μυρόφυλλο, όταν η γυναίκα έβαλε φωτιά σε χωράφι κοντά στο δάσος.

Κατά την ίδια πηγή, επί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Αθαμάνιο και το ΠΚ Πύλης και άμεσα κατέσβησαν την φωτιά.

Η γυναίκα φέρεται να διαπληκτιστήκε με τους Πυροσβέστες, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως απειλούσε να βάλει ξανά φωτιά.

Εν τέλει, η γυναίκα συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 450 ευρώ.

Σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια για τη φωτιά στο Στεφάνι Κορινθίας

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, ως υπαίτιου πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε δασική έκταση, στην περιοχή Στεφάνι Κορινθίας.

Για το παραπάνω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Πηγές: Trikalanews.gr, ΑΠΕ- ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα