Ελλάδα

Τσαπανίδου σε Μητσοτάκη: «Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος»

«Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα μέτρα που προανήγγειλε ο Άκης Σκέρτσος.

Parallaxi
τσαπανίδου-σε-μητσοτάκη-ο-πανικός-δε-995174
Parallaxi

Τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Άκη Σκέρτσου, σχετικά με τα τρία νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν για τους νέους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους, σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας», δήλωσε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ έπειτα η ίδια σχολίασε τις προαναγγελίες του Άκη Σκέρτσου: «10 μέρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον κ. Μητσοτάκη, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προαναγγέλλει νέες αλλαγές και νέες ψεύτικες υποσχέσεις».

«Κατά τα άλλα η ΝΔ σκίζει στις δημοσκοπήσεις, έχει σίγουρη τη νίκη στις εκλογές και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επαρκώς κοστολογημένο», επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια κατέληξε: «Ο πανικός, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, κ. Μητσοτάκη».

Δείτε τη δήλωση που έκανε η Πόπη Τσαπανίδου:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα