Ελλάδα

Βέροια: Τραγωδία με νεκρό βρέφος έξι μηνών – Συνελήφθη η μητέρα του

Φέρεται να το χτύπησε μέχρι θανάτου - Έχει ιστορικό νοσηλειών για ψυχιατρικά προβλήματα.

Parallaxi
βέροια-τραγωδία-με-νεκρό-βρέφος-έξι-μη-1005808
Parallaxi

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, παππούς και γιαγιά προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι 6 μηνών, εγγόνι τους-παιδί της κόρης τους.

Το βρέφος, σύμφωνα με το veriotis.gr ήταν εμφανώς κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ούτε κανενός είδους αντίδραση.

Όπως έλεγαν οι παππούδες του, η κόρη τους πάσχει από βαθιά κατάθλιψη.  Από εκείνη τη στιγμή καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Βέροιας για την ανάνηψη του άτυχου αγοριού. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για να σωθεί το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα, που έχει συλληφθεί, έχει ιστορικό νοσηλειών για ψυχιατρικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 37 ετών μητέρα του βρέφους, χτύπησε το 6 μηνών βρέφος της με τα χέρια της μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της, 6 και 7 χρόνων αντίστοιχα.

Τα παιδιά κάλεσαν σε βοήθεια βγαίνοντας έξω από την οικία τους, όπου ακριβώς απέναντι διαμένει η αδελφή της δράστιδας μαζί με τον πατέρα της.

Αμέσως προσήλθαν στο σημείο, όπου αντίκρισαν το βρέφος σε αιμόφυρτη κατάσταση και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου πριν λίγο το βρέφος κατέληξε.

πηγή skai – veriotis – iefimerida

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα