Ελλάδα

Βόλος: “Μάγκας” αντιδήμαρχος παρκάρει χωρίς πληρωμή, αφήνοντας στο παρμπρίζ ιδιότητα και τηλέφωνο

Υποστήριξε ότι ως μόνιμη κάτοικος δεν πληρώνει, αλλά η δημοτική αστυνομία ενημέρωσε πως "δεν υπάρχει καμία αναστολή λειτουργίας του Συστήματος".

Parallaxi
βόλος-μάγκας-αντιδήμαρχος-παρκάρε-1105570
Parallaxi

Αντιδήμαρχος του Βόλου, όπως αναφέρει το τοπικό site gegonota.news, πάρκαρε το ιδιωτικό της αυτοκίνητο της στην οδό Παύλου Μελά -σε σημείο που εντάσσεται στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, σύμφωνα με την δημοτική αστυνομία-, δεν πλήρωσε παρκόμετρο και έβαλε χαρτάκι που ενημερώνει πως είναι «Αντιδήμαρχος».

Μάλιστα γράφει και το τηλέφωνο επάνω στο χαρτάκι, που τοποθέτησε στο εσωτερικό του παρμπρίζ. Η αντιδήμαρχος κ. Ελενα Αντωνοπούλου επικοινώνησε με τα gegonota, για να διευκρινίσει πως είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής και δεν πληρώνει νομίμως παρκόμετρο, αλλά κατάλαβε πως η κίνηση της να αφήσει σημείωμα με ιδιότητα και τηλέφωνο στο αυτοκίνητο, είναι παρεξηγήσιμη.

Η δημοτική αστυνομία ενημερώνει πάντως επίσημα τους δημότες πως το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης στην Παύλου Μελά ισχύει από Ερμού έως Ανθίμου Γαζή και δεν υπάρχει καμία αναστολή λειτουργίας του Συστήματος.

πηγη ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα