Ελλάδα

Βουλγαρία: Βίντεο από τη χιονοστιβάδα που παρασύρει και σκοτώνει τον Έλληνα σκιέρ

Τι αναφέρουν οι Βούλγαροι διασώστες που έφτασαν στο σημείο.

Parallaxi
βουλγαρία-βίντεο-από-τη-χιονοστιβάδα-1126827
Parallaxi

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του Έλληνα σκιέρ στη Βουλγαρία. Την κάμερα κρατούσε ένα από τα μέλη της παρέας των Ελλήνων σκιέρ στο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας, όπου ο Κωνσταντίνος παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα και έχασε τη ζωή του.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου του 2024. Οι τρεις σκιέρ παρασύρονται, το κινητό τηλέφωνο κλείνει και ο άτυχος Κωνσταντίνος δεν θα καταφέρει να σωθεί. Οι φίλοι του που διασώθηκαν προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς είναι αργά. Ο 36χρονος είχε ήδη ξεψυχήσει.

Οι Βούλγαροι διασώστες που φτάνουν στο σημείο προσπαθούν να ρίξουν όλη την ευθύνη στους Έλληνες σκιέρ. Υποστηρίζουν ότι τα παιδιά παραβίασαν τη σήμανση, ότι δεν είχαν τηρήσει τους κανόνες και τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, α ν και όπως έλεγαν το χιονοδρομικό κέντρο της γειτονικής χώρας ήταν κλειστό. Οι διασωθέντες όμως από την πρώτη στιγμή αρνούνται κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς.

Ο φίλος του 36χρονου θύματος καταγγέλλει στο “Live News” για πρώτη φορά ότι δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας, αλλά και καμία ειδοποίηση από το χιονοδρομικό κέντρο για την επικίνδυνη πλαγιά του Μπόροβιτς.

Η σύζυγος του ενός εκ των τριών επιζώντων, λέει στο “Live News” πως στο σημείο που προκλήθηκε η φονική χιονοστιβάδα ήταν μέρος πίστας που ήταν ανοιχτή για το κοινό.

πηγή newsit

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα