Ελλάδα

Βύρωνας: Απολογήθηκαν οι 5 που έδωσαν ναρκωτικά στη 16χρονη

Σε κώμα το κορίτσι

Parallaxi
βύρωνας-απολογήθηκαν-οι-5-που-έδωσαν-να-824032
Parallaxi

Ολοκληρώθηκαν στην ανακρίτρια οι απολογίες των πέντε από τα έξι μέλη της συμμορίας, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ανήλικοι, που κατηγορούνται για την 16χρονη, που νοσηλεύεται σε κώμα από ναρκωτικά.

Οι πέντε νεαροί, που φέρονται ότι, είχαν κάνει πειραματόζωο για ναρκωτικά τη 16χρονη στον Βύρωνα, απολογήθηκαν και αναμένουν την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, για την προφυλάκιση τους ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνον ένας είχε συνήγορο υπεράσπισης, ενώ στους άλλους τέσσερεις διόρισε η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται πως η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι 17χρονου στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, αλλά και το «σίσα» γνωστό και ως «η κόκα των φτωχών».

Η φίλη της αντιλήφθηκε την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η 16χρονη και αφού διαπίστωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της κάλεσε ασθενοφόρο. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπαν ότι έπαθε κάτι η Μ. αλλά ήξερα τι είχε πάρει. Είχε πάρε και ένα φάρμακο, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα, και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί. Βλέπω τη Μ. ξαπλωμένη με ανοικτά τα μάτια, να είναι έτσι γουρλωμένα, μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω, να έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να την σηκώνω. Ηθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα