Ελλάδα

Ξυλοδαρμός ανηλίκων στην Καλαμάτα: «Πήγε να ζητήσει συγγνώμη και τον έσερναν στο δρόμο»

Μητέρα περιγράφει την επίθεση και καταγγέλλει πως ο γιος της δέχεται ακόμα απειλές.

Parallaxi
ξυλοδαρμός-ανηλίκων-στην-καλαμάτα-π-976790
Parallaxi

Ξέσπασε η μητέρα ενός εκ των ανηλίκων που δέχθηκαν επίθεση στην Καλαμάτα, προ ημερών, από μία ομάδα νεαρών 15 και 16 ετών.

Η μητέρα, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στην ίδια την επίθεση που δέχθηκε το παιδί της, αλλά και κατήγγειλε πως οι δράστες – αφότου αφέθηκαν ελεύθεροι από την αστυνομία – εξαπέλυσαν απειλές κατά του ανηλίκου.

Όπως είπε, ο γιος της είχε μαλώσει τηλεφωνικά με κάποιο εξ αυτών των ατόμων και κανόνισε να πάει στην κεντρική πλατεία της περιοχής ώστε να ζητήσει συγγνώμη.

«Συγγνώμη, να τελειώνει εδώ. Δεν ήθελα να μπλέξω έτσι, ήθελα να υπερασπιστώ τον φίλο μου και εμάς που μας έβριζες στο τηλέφωνο αυτό ήθελα να κάνω» φέρεται να είπε στους δράστες, σύμφωνα με τη μητέρα, αλλά τότε δέχθηκε άγρια επίθεση.

«Και με το που πάει να πει τη συγγνώμη, τρώει την πρώτη, και ξεκινάμε μετά έξι άτομα και τον χτυπάνε μανιασμένα, μανιασμένα. Κλωτσιές, με έπιασαν άνθρωποι και μου είπαν ότι τον έσερναν στον δρόμο» περιέγραψε.

Για την επίθεση συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι με την κατηγορία της συμπλοκής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αλλά και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Αφότου, όμως, αφέθηκαν ελεύθεροι επανήλθαν με νέες απειλές. «Βγήκαν από την αυτόφωρη διαδικασία και το παιδί που μεσολάβησε να πάνε τα παιδιά μας εκεί για να τα ξυλοφορτώσουν μετέφερε, σε έναν κοινό γνωστό αυτού και του παιδιού μου, ότι βγήκαν αυτοί και θα σε βρουν έξω, δεν τελείωσαν μαζί σου» είπε, ειδικότερα, η μητέρα.

Σημειώνεται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι ανήλικοι είχαν εμπλακεί σε ανάλογο περιστατικό. Προς 10 ημερών είχαν επιτεθεί, αναίτια, σε έναν 35χρονο και τον ξυλοκόπησαν με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο με σπασμένη μύρτη.

Πηγή: LIFO
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα