Top

Γυναίκα έχασε τη ζωής της όταν έπεσε φλεγόμενη από μπαλκόνι οικοδομής στην Εγνατία

Γυναίκα έπεσε φλεγόμενη από μπαλκόνι οικοδομής στην Εγνατία. Ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει αποκλείσει το σημείο.

Parallaxi
γυναίκα-έχασε-τη-ζωής-της-όταν-έπεσε-φλ-615606
Parallaxi

Μια γυναίκα 36 ετών περίπου, έχασε τη ζωή της, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκε στο κενό από διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στην οδό Εγνατία 116 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έπεσε φλεγόμενη είτε από μπαλκόνι είτε από παράθυρο του διαμερίσματος κι έπεσε στην πρασιά βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Αυτόπτης μάρτυρας, κάτοικος στην πολυκατοικία, δήλωσε ότι  άκουσε έναν δυνατό θόρυβο στο μπαλκόνι του και όταν κοίταξε στην πρασιά της οικοδομής είδε το πτώμα της γυναίκας που σιγόκαιγε και έβγαζε καπνούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, λίγη ώρα πριν  τηλεφώνημα που έγινε στην άμεση δράση ανέφερε  έντονο διαπληκτισμό σε διαμέρισμα της  συγκεκριμένης οικοδομής. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και  αυτήν την ώρα έχουν αποκλείσει την πολυκατοικία από όπου έπεσε η άτυχη γυναίκα. Σε λίγο αναμένεται να φτάσει στο σημείο ο ιατροδικαστής, πριν η σορός μετακινηθεί για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για την νεκροψία-νεκροτομή.

(video του Ethnos.gr)

Τελευταίες πληροφορίες της parallaxi μιλούν για πιθανή αυτοκτονία της γυναίκας που αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα. Η γυναίκα έμενε με τη μητέρα της σε διαμέρισμα όχι επί της οδού Εγνατίας, όπως υποστηρίχθηκε αρχικά αλλά επί της Στεφάνου Τάτη καθώς οι οικοδομές στο τετράγωνο δημιουργούν κοινή πρασιά.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα