Ελλάδα

Η γυναίκα με τα βιβλία που έγινε Viral!

Εσύ την ξέρεις;

Parallaxi
η-γυναίκα-με-τα-βιβλία-που-έγινε-viral-528356
Parallaxi

Μια γυναικά καθισμένη στο τραπέζι, απολύτως αφοσιωμένη σε αυτό που διαβάζει είναι η εικόνα της ημέρας. Το συγκεκριμένο γκράφιτι έχει απασχολήσει το τελευταίο εικοσιτετράωρο αφού πρόκειται για ένα πραγματικό έργο τέχνης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

‘So many books, So little time’ @petit_paris_athens 2019 Special thanks to @wyndham.grand.athens and @iristhesea for the photo! #simpleg#mural#athens#greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SimpleG (@simpleg1) στις

Θα μπορούσε να είναι ένας πίνακας ζωγραφικής, παρόλα αυτά κοσμεί μια πολυκατοικία στο Μεταξουργείο. Πρόκειται για το έργο του SimpleG, φοιτητής στην Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών.

Το έργο υπογράφετε με τη φράση «Τόσο πολλά βιβλία, τόσο λίγος χρόνος». Αυτό είναι το μήνυμα που ήθελε να περάσει ο καλλιτέχνης. Τιμάει τον κόσμο των βιβλίων κάνοντας ταυτόχρονα ένα ευθύ σχόλιο για την μανία με το διαδίκτυο και από ότι φαίνεται το κατάφερε!

Ένα από τα ποιο εντυπωσιακά γκράφιτι που έχουμε δει, δημιουργήθηκε για το «Petit Paris d‘Athènes 2019», ετήσια μεγάλη γιορτή τέχνης και πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας.

Ο SimpleG είναι γνωστός για τα έργα του που πρωταγωνιστούν σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα