Top

Γυναικοκτονία- Ιεράπετρα: Νέα στοιχεία στο φως- «Λειτούργησε βάσει σχεδίου»

Τι λέει σε εφημερίδα φίλης της 48χρονης που δολοφονήθηκε.

Parallaxi
γυναικοκτονία-ιεράπετρα-νέα-στοιχεί-837298
Parallaxi

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για όσα συνέβησαν πριν τη γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Όπως είπε φίλη της 48χρονης Νεκταρίας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της, ο 54χρονος την απειλούσε διαρκώς και ιδίως τη μέρα που πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι.

«Λειτούργησε βάση σχεδίου. Την απειλούσε συνεχώς», τονίζει στο Πρώτο Θέμα η φίλη.

«Εκείνη δούλευε και του τα πλήρωνε όλα. Είχε έρθει μια μέρα σε εμένα και μου ζητούσε να της δώσω λάδι για να μαγειρέψει να φάνε τα παιδιά της», συμπληρώνει.

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

«Δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Αν και είχαν χωρίσει και έμεναν στο ίδιο σπίτι, της δημιουργούσε φασαρίες και την χτυπούσε», είπε ακόμη.

«Της έλεγε πως θα την σκοτώσει (…)  Αν τα παιδιά την αγαπούσαν έστω και λίγο να πούνε την αλήθεια και όσα γνώριζαν για την σχέση τους».

Τι λέει η διευθύντρια του ξενοδοχείου

Για την δολοφονία μίλησε με τη σειρά της και η διευθύντρια του ξενοδοχείου, όπου ο 54χρονος σκότωσε εν ψυχρώ την 48χρονη.

«Είχε κλείσει προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Έφυγε από το σπίτι της λίγο μετά τις 7:30 και είπε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε. Τη στιγμή που μπήκε μέσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όρμησε πάνω της με ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει. Η γυναίκα φώναζε και στο σημείο της πισίνας τελικά κατάφερε την ακινητοποίησε και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα. Σωριάστηκε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία της αναπνοή. Η μητέρα μου η οποία είδε το σκηνικό πήγε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης φεύγοντας της είπε: είχαμε προηγούμενα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα