Ελλάδα

Γυναικοκτονία- Περιστέρι: Η ανακοίνωση του υπ. Προστασίας του Πολίτη για τη σύλληψη του 21χρονου

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη.

Parallaxi
γυναικοκτονία-περιστέρι-η-ανακοίνωσ-898691
Parallaxi

Συνελήφθη ο 21χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη κοπέλα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Το γεγονός έκανε γνωστό πριν από κάποια ώρα ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Διαβάστε επίσης την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη:

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη. Στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Βρίσκεται πλέον στα χέρια των Ελληνικών Αρχών και οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Για την υπόθεση o Υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στην υπόθεση:

«Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα