Ελλάδα

Hellenic Train: Ανοιχτή η πλατφόρμα για εισιτήρια Αθήνα-Θεσσαλονίκη, ενώ δεν γίνονται δρομολόγια

Η κυβέρνηση έδωσε χρονοδιάγραμμα περί τα τέλη Μαρτίου, αλλά στο site της εταιρείας μπορεί να κλείσει κάποιος θέση από τις 20 Μαρτίου

Parallaxi
hellenic-train-ανοιχτή-η-πλατφόρμα-για-εισιτήρια-973252
Parallaxi

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η ακριβής ημερομηνία επαναλειτουργίας του σιδηρόδρομου μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ωστόσο, η Hellenic Train συνεχίζει κανονικά να εκδίδει εισιτήρια για τη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καθώς η πλατφόρμα της εταιρείες παραμένει ανοιχτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης ανέφερε χθες, Τετάρτη (8/3) στη συνέντευξη Τύπου ότι ο σιδηρόδρομος θα επαναλειτουργήσει πιθανότατα στο τέλος Μαρτίου, υπό όρους απόλυτης ασφάλειας.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του OPEN, η ιστοσελίδα της εταιρείας δίνει τη δυνατότητα πληρωμής εισιτηρίων για το δρομολόγιο, σαν να μη συνέβη ποτέ το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα που βύθισε ολόκληρη τη χώρα στο πένθος.

Ωστόσο, η πλατφόρμα της Hellenic Train δίνει τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου για δρομολόγια από τις 20 Μαρτίου και μετά.

Το σύστημα λειτουργεί κανονικά με την επιλογή θέσεων και την ηλεκτρονική πληρωμή, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τον κ. Γεραπετρίτη, η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουν τα δρομολόγια στο τέλος του μήνα και με βασική προϋπόθεση την εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα